DD Tips Dannero Tisdag 26/5

Publicerad på 26 Maj 2020 - 14:52

DrTrav

DrTrav

26 Maj 2020 - 14:52

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Dannero och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Dannero Tisdag 26/5
DD1: 5,8,9
DD2: 1,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
9 G.G.Ojjdo kommer till den här starten med 7 vinster på 11 starter. Han hade ingen chans på segern senast men han var duktig som räddade andrapriset då. Han besitter bra styrka så han tål att göra en del grovjobb och i ett felfritt lopp så ska han räknas tidigt.

8 Vimse Lars blev störd och han slutade trea i ett lopp som vanns av S.T.C.C.Faksen senast. Löser det sig från ett stängt spår i volten så kan han bli farlig över upploppet.

5 Ålia Rännil kommer från en säker spetsseger. Det var första starten på länge så han kan vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen. Kommer han till spets och om han skulle få bestämma en del där framme så kan han rinna undan till en ny vinst.

12 Skorpion fullföljde klart godkänt som trea bakom Gorm och Järvsömalla som kämpade om segern senast. Stämmer det med positionerna på vägen så har han en härlig avslutning att tillgå.

11 Hibovalle avslutade positivt i skymundan till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Prins C.K. senast. Kan Ingvar Nyberg få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter.

10 Sundbo Rymling har lämnat Peter Grundmann och kommer ut i en spännande debut för Robert Skoglund. Han har varit borta länge men är väl förberedd och med bra draghjälp och lite klaff så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-1: A 9,8,5 B 12,11,10,6,4,1 C 14,3,2,13,15

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
12 Andre Agassi tog över ledningen med dryga varvet till mål och från den positionen så vann han sedan loppet senast. Nu är det aviserat barfota runt om och jänkarvagn men läget här är mindre bra men kan han få lite draghjälp under slutvarvet så tror jag ändå han är med i segerstriden.

1 Global Wizard hade inte någon segerchans utan slutade på tredjeplatsen bakom Pleasure For Cash senast. Han är rätt kvick ut så lyckas han hålla upp ledningen så stiger hans chanser.

7 Order By Box kommer med formen på topp. Han avslutade starkt när han plockade ner Balotelli Crown till seger senast. Förvisso i ett rätt billigt gäng men prestationen var bra. Klaffar det med löpningsförloppet här så gör han inte bort sig.

3 Aperfectdream har gjort det okej på sistone utan att ha den riktiga formen. Trevligt utgångsläge nu så får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme.

9 Mr Charming har visat en härlig form på slutet. Han vann på ett bra vis från ledningen senast. Med en vettig rygg att gå i innan han går till anfall så kan han ha vissa möjligheter även mot det här gänget.

11 Pontiac S.W. har lämnat Svante Båth och kommer ut i en intressant debut i ny regi för Nicklas Westerholm här. Med lite klaff på vägen så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Ranking DD-2: A 12,1 B 7,3,9,11,8,14,13,4 C 6,15,2,5,10

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto