DD Tips Eskilstuna 1/2

Publicerad på 1 Feb 2022 - 13:48

DrTrav

DrTrav

1 Feb 2022 - 13:48

DD-tips Eskilstuna Tisdag 1/2
DD-1 10 Fighter
DD-2 2,4,8
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
10 Fighter är en häst som tidigare visat att han besitter en fin inställning. För två starter sedan vann man från dödens på ett bra sätt. Att det nu gått en tid mellan starterna är heller inget som oroar nämnvärt, då Fighter tidigare tagit två segrar med liknande uppehåll. Det enda frågetecknet på förhand är distansen, men med tanke på hans styrka är detta heller inget som oroar. Markus B Svedberg är ett givet och spännande segerbud ikväll. Jag spikar på DD.
6 Profintif vann senast överlägset i ett enklare sammanhang men har efter det haft en halsinfektion vilket såklart gör formen svårbedömd. Men tränaren Kristian Lindberg låter ändå hoppfull inför kvällens start och menar på att hans Profintif kommer stå för en bra prestation direkt. Han är kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren av loppet på förhand.
Framhåller även 8 Bellatrix Club som har fått ett tufft utgångsläge. Men detta är en individ som kommer med formen på topp. I den senaste starten blev hon störd till galopp men visade sen 1.14 i 1900m. Klaffar det bara minsta lilla från bricka åtta ikväll är detta sto med och gör upp om segern ikväll.
Kioskvältaren är 4 Eldorado som ikväll göt en intressant comeback i ny regi. Eldorado gör första starten för Troels Andersen som själv låter väldigt nöjd med sitt nyförvärv här. Till låg procent kan det vara farligt att nonchalera Eldorado vid gardering.
Min Vinnare: 10 Fighter
Spets efter 500m: 6 Profintif
Skrällen: 4 Eldorado
Ranking: A 10,6,8 B 4,7,9,11,5,2 C 3,13,1
Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
8 Bismarck Comery gjorde debut på svensk mark i den senaste starten, och det slutade med seger direkt trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren Pacific Kingdom stora delar av loppet. Klockan stannade på 1.12 sista 800m den gången. Ikväll är utgångsläget inte optimalt, men Bismarck Comery kan öppna kvickt och skulle man ha lite tur och hitta ner i en vettig position ska man räknas tidigt på nytt.
4 Samurai Comery stod för en rapp avslutning i den senaste starten när attacken kom från femte ytter, klockan stannade på 11,9 sista 700m. Ikväll är det första starten bakom bil på svensk mark men i Finland har Samurai Comery visats sig kvick den första biten. Tillsammans med Jorma Kontio i vagnen kommer man kunna hamna bättre på det än senast och med en liknande avslutning ikväll fäller man samtliga den sista biten.
Nämner även 2 Scotch Brodde som är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. I den senaste starten fick man visserligen ge sig från spets men nu är loppet ett halvvarv kortare vilket ses som ett plus. Det som är ett minus för Scotch Brodde är att han inte startat på ett tag och formen är därför svårbedömd. Men förutsättningarna är passande och dessutom sitter Ulf Ohlsson i vagnen.
Min Vinnare: 8 Bismarck Comery
Spets efter 500m: 2 Scotch Brodde
Skrällen:
Ranking: A 8,4 B 2,3,9,1,10,5 C 12,11
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto