DD Tips Eskilstuna 15/2

Publicerad på 15 Feb 2022 - 11:18

DrTrav

DrTrav

15 Feb 2022 - 11:18

DD-tips Eskilstuna Tisdag 15/2
DD-1 2,4,7,8
DD-2 6 Baritone Artist
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Point to Point var inte som bäst i den senaste starten när man testade på V75. Men gången före fick vi verkligen se prov på Point to Points kapacitet. Då slutade man som tvåa bakom Gordon Brodde på V75 och prestationen var tilltalande. Nu har man fått lite återhämtning inför ikväll vilket bör gjort hästen gott och rent kapacitetsmässigt står han inför en lämplig uppgift ikväll. Största orosmolnet på förhand är spår fyra i volten men Point to Point är en förnuftig individ vilket inte borde innebära några problem. Förstahäst.
4 Buttermere kommer med tre raka segrar på kontot och håller toppform för dagen. För tränaren Madelaine Vidar är Buttermere fortsatt obesegrade och han skulle gynnas om han kommer till spets ikväll. I den senaste starten vann man med sparade krafter från ledningen och klockan stannade på 13,8 sista 800m. En tuff nöt att knäcka för övriga ikväll.
7 Djang Limit är en individ som blandar i sina prestationer men när han presterar efter sitt kunnande finns det gott om fart i honom. Han är tuff och rejäl och tål att göra en hel del på egen hand. Mika Forss känner hästen väl och de vann tillsammans för tre starter sedan och då slog man bland annat 1 Karl Johan i en rapp avslutning. Till låg procent är Djang Limit vid gardering.
Den riktig kioskvältaren ikväll är 2 Betulla C.R. som ikväll gör första starten efter lite vila vilket såklart gör formen svårbedömd. Men detta är ett sto som är rapp i benen och med rätt resa kan hon spurta bra den sista biten. Ikväll skulle Betulla C.R. kunna få ett passande lopp och som helt ospelad vill jag inte lämna henne utanför systemet.
Min Vinnare: 9 Point to Point
Spets efter 500m: 4 Buttermere
Skrällen: 2 Betulla C.R.
Ranking: A 9 B 4,7,2,1,8,5,3,11 C 14,6,10,13,12
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Baritone Artist har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och har trots det stått för bra prestationer. Han kommer med tre stycken topp-3 placeringar innan det i den senaste starten blev en nolla i protokollet. Men det ska inte innebära någon fara för formen. Ikväll är motståndet dessutom lämpligare. Baritone Artist kan öppna bra från start och skulle man lyckas hålla ut 7 Indy Lane ska det bli spännande att se honom i ledningen. Med oavsett så kommer Baritone Artist kunna få ett bra lopp och ska därför räknas tidigt i avslutningen.
5 The Bald Eagle är en gedigen femåring som återfinns hos Reijo Liljendahl. Nu kommer han dessutom med lopp i kroppen vilket borde gjort sitt för formkurvan. Detta är en individ för lördagsloppen och från ett helt okej utgångsläge ska man räknas tidigt vid gardering.
Framhåller även 9 Amazing Warrior som besitter bra kunnande och vet dessutom varit mållinjen finns. Ikka Nurmonens åttaåring har segrat i hela 32 av sina 66 starter. Nu kommer även han med ett lopp i kroppen vilket borde fört fram honom formmässigt och skulle det bli lite tempo på loppet ikväll så gynnar det Amazing Warrior som plockar många tillslut.
Min Vinnare: 6 Baritone Artist
Spets efter 500m: 6 Baritone Artist / 7 Indy Lane
Skrällen:
Ranking: A 6 B 5,9,7,8 C 3,1,4,10
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto