DD Tips Eskilstuna 15/3

Publicerad på 15 Mar 2022 - 14:08

DrTrav

DrTrav

15 Mar 2022 - 14:08

DD-tips Eskilstuna Tisdag 15/3
DD-1 7 Yankee Dee
DD-2 7,8,9,11
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
7 Yankee Dee har jag följt sedan start och jag tror det är många med mig som minns när han i sitt femte framträdande på tävlingsovalen segrade överlägset på 11,8 över 1640m. Yankee Dee har totalt fem segrar på sina tio starter och han vet vart mållinjen befinner sig. Nu är det första starten efter ett längre uppehåll vilket såklart sätter frågetecken kring formen men sett till hans kapacitet så står han huvudet högre än motståndet här. Strular det inte för mycket från bricka sju bakom bilen ikväll ska Yankee Dee ha goda chanser att segra ikväll.
2 Nunja Kid har ett bättre utgångsläge än Yankee Dee och kommer med ett lopp i kroppen. Han kan öppna okej och är den troliga ledaren från start, väl i den positionen är Nunja Kid sen hästen att slå.
4 Banana Joe behövde loppet i kroppen senast och från stallet meddelar man att han kommer vara bättre ikväll. Banana Joe är hygglig för klassen och trivs om det skulle bli bra tempo på loppet.
3 El Greco får Jorma Kontio i vagnen ikväll vilket är spännande, dessutom ska man gå barfota runt om för första gången. Att man är segerlös efter 27 starter är mindre smickrande men är det någon som ska få fart på El Greco är känslan att det är Jorma Kontio.
Min Vinnare: 7 Yankee Dee
Spets efter 500m: 2 Nunja Kid
Skrällen: 4 Banana Joe
Ranking: A 7 B 2,4,3,8,6,12,11 C 1,5,10
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Högklassigt lopp med många V75 meriterade individer till start.
9 Arch Lane var inte som bäst i den senaste starten på V75 men är normalt sett jämn och stabil i sina prestationer. Så att det var något som satte ner Arch Lane var tydligt. Detta är en individ som besitter både styrka och snabbhet vilket innebär att bricka nio kan vara helt okej ikväll. Ulf Ohlsson sitter direkt i ett andraspår och kan själv välja när attacken ska sättas in under loppet. Utan för mycket strul längs vägen blir Arch Lane tuff att stå emot den sista biten.
11 Dollar Doc galopperade från start i samma V75-lopp som Arch Lane senast. Men dessförinnan har Dollar Doc visat upp en härlig form och med bibehållen formkurva ikväll och felfri avgång kommer Jörgen S Erikssons femåring utmana om segern ikväll.
Nämner även 7 Djokovic som visserligen inte vunnit på ett tag, men formkurvan pekar uppåt och Djokovic har stått för flera starka insatser på slutet. Det måste vara dags att få utdelning snart. Ikväll sitter Per Lennartsson i vagnen för första gången och kanske kan detta vara den avgörande faktorn för att Djokovic sätter nosen först över linjen.
Min Vinnare: 9 Arch Lane
Spets efter 500m: 7 Djokovic
Skrällen:
Ranking: A 9,11,7 B 8,2,1,3 C 10,12,5,4,6
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto