DD Tips Eskilstuna 30/11

Publicerad på 30 Nov 2021 - 13:55

DrTrav

DrTrav

30 Nov 2021 - 13:55

DD-tips Eskilstuna Tisdag 30/11
DD-1 2,4,6,9
DD-2 2 Golden Guard
4rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Stella Nova Race är ett fyraårigt sto som är härdad på V75 och som besitter hög kapacitet. Hon kvalade bland annat in till Drottning Silvias Pokal tidigare i år. Stella Nova Race är kvick iväg från start men är samtidigt allround i loppen vilket öppnar upp för kusken att kunna välja taktik beroende på situation. Stella Nova Race har tagit tre av sina fem segrar från spets och kommer hon dit ikväll leder hon loppet länge. Men det finns lite frågetecken kring formen då hon efter senaste starten varit sjuk. Men från stallet är man optimistiska och menar på att Stella Nova Race tränar på bra där hemma.
6 Hunter Montana har också testat på V75 och gjorde de så sent som i den senaste starten. Då blev det för tufft och man var aldrig med och gjorde upp om tätplaceringarna, men nu kliver han ner i klass och möter enklare motstånd. Hunter Montana tål att göra en hel del jobb själv och kommer förhoppningsvis kunna bjuda upp till mer match här ikväll.
Nämner även 2 Typhoon Face som har ett bra utgångsläge, men är en individ som inte är helt enkel. Typhoon Face lever på sin styrka och när han väl håller sig till rätt gångart så finns det hög kapacitet i hästen. En skräll som är tidig vid gardering.
Min Vinnare: 4 Stella Nova Race
Spets efter 500m: 4 Stella Nova Race
Skrällen: 2 Typhoon Face
Ranking: A 4,6 B 2,9,8,7,5,1 C 10,3,11,12
Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
2 Golden Guard är härdad i tuffa sammanhang på slutet. För två starters sedan visade man dessutom finfin form när man höll starkt hela vägen till en andraplats, efter gjort jobbet utvändigt om ledaren. Dödens blev det även i den senaste starten och då orkade man inte riktigt på samma sätt, men från ett bra utgångsläge ikväll bör man slippa den uppgiften nu. Ikväll saknas dessutom motstånd som Extreme och Champ Lane och har man inte tappat formen helt efter tuffa lopp på slutet så är man värd en seger nu.
1 Cruise besitter bra kunnande för klassen och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Oavsett om man lyckas hålla upp ledningen från innerspår eller inte så är man garanterad en fin resa och ska ses med segerchans. Det är återigen anmält barfota runt om vilket ses som ett plus om det blir så.
Nämner även 9 U.R.Amazing som satt fast med mycket krafter sparat senast och kommer till start med bra form. Skulle kunna få ett bra smyglopp härifrån och kommer fälla många över upploppet.
Min Vinnare: 2 Golden Guard
Spets efter 500m: 1 Cruise / 2 Golden Guard
Skrällen: 9 U.R.Amazing
Ranking: A 2 B 1,9,5,10,6,11 C 12,3,4,8,7
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto