DD Tips Eskilstuna 6/11

Publicerad på 5 Nov 2021 - 11:06

DrTrav

DrTrav

5 Nov 2021 - 11:06

DD Tips Eskilstuna Lördag 6/11
DD1: 1,3,6,7
DD2: 7,4
8 rader x 30 kr = 240 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
7 Gardner Shaw var i den senaste starten ute och mötte Algot Zonett och att man fick ge sig emot honom är inte mycket att säga om. Men ikväll ser uppgiften på förhand spännande ut med springspår. Prickar kusken Jörgen Westholm starten kan man hitta hela vägen till ledningen. Men det finns många startsnabba med i loppet som också kan göra inledningen jobbig för Gardner Shaw. Oavsett är formen bra och löser det sig bara bra från start finns både kunnande och fart för att sätta nosen först i denna tuffa silverdivisionen.
3 Morotai Degato är härdad på V75 och även han ett intressant utgångsläge i volten. Han är kvick iväg från start och Oskar Kylin Blom bör kunna ge Morotai Degato ett bra lopp härifrån. Formen finns där och detta är ett givet streck på kupongen om man garderar.
1 Dats So Cool är garanterad ett bra lopp från sitt innerspår, och det finns även med på kartan att man skulle lyckas kunna hålla upp innerspåret från start. Men oavsett om Stefan Persson når ledningen eller inte kommer Dats So Cool få en fin resa och löser det sig bara tillslut blir jag inte förvånad om han sätter nosen först.
Nämner även 6 Majestic Man. Han är härdad mot tufft motstånd och inför dagens start låter man uppåt från stallet. Även han har springspår och kan öppna kvickt. Det är anmält barfota runt om vilket känns spännande. Streckas till 5%.
Min Vinnare: 7 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 7 Gardner Shaw / 3 Morotai Degato
Skrällen: 3 Morotai Degato / 6 Majestic Man
Ranking: A 7,3,1,6 B 5,2,10,8,4 C 12,11,9
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand. 7 One Kind of Art kommer med bra form och har vid sina senaste framträdanden visat upp en hårdhet som räcker långt ikväll. Även om spåret är lite långt ut bakom bilen så har One Kind of Art kapacitet för att gå ett rejält slutvarv. Det gäller för Oskar J Andersson att hitta ner i ett vettigt slagläge från start för att sen plocka ner samtliga via ett tungt slutvarv.
4 Kurri Jari Boko gjorde debut för Björn Goop i Breeders Crown-semifinalerna senast. Hästen blev fast på innerspåret den gången men han såg fin ut och lyste form. Ikväll kan man få ett bra lopp och med tanke på hur han såg ut senast är han ett tidigt streck på min kupong här.
6 Condior kan öppna kvickt från start och skulle var gynnad om han kommer till ledningen. Väl i spets har det nämligen blivit sex segrar på nio försök. Men samtidigt har Condior visat att han kan vinna bakifrån också. Att det återigen är medeldistans ska ses som fördel och löser det sig bara med positionerna under loppet är Robert Berghs travare ett segerbud i avslutningen.
Nämner även 3 Eros Zola som galopperade uppgivet på upploppet senast men hade dessförinnan tre raka segrar på kontot. Idag borde Flemming Jensen sitta bättre till i loppet och är bara Eros Zola vid sunda vätskor så vet vi att han kan avsluta sylvasst den sista biten.
Min Vinnare: 7 One Kind of Art
Spets efter 500m: 6 Condior
Skrällen:
Ranking: A 7,4,6 B 3,1,10,9,2,11,6 C 5,12,8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto