DD Tips Eskilstuna 6/3

Publicerad på 5 Mar 2022 - 23:25

DrTrav

DrTrav

5 Mar 2022 - 23:25

Dagens Dubbel Eskilstuna 6/3

DD-1 8 Teton Miss Annie
DD-2 3.5.6.9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
8 Teton Miss Annie blir min andra spik i omgången. Spår 8 över kort distans är såklart inte bra men jag tror det kommer bli rejäl körning från start på flera håll i loppet och när krutröken har lagt sig tror jag att hon är starkast till slut. Hon var klen i sina två sista starter innan årsskiftet men hon hade en lång säsong där hon tog hela fem segrar och jag tror att vintervilan kommer att ha gjort henne gott nu. I ett annars väldigt svårlöst lopp väljer jag att ta ställning och spika till spelvärda 19%.

Motbud
4 Jaguar Hill är snabb från start och förstärks av Magnus A Djuse i sulkyn. Om han hittar till ledningen direkt utan att det kostar för mycket är det såklart en mycket bra uppgift men det finns startsnabba ekipage såväl invändigt som utvändigt och jag tror inte att han kommer att få sitta ifred där framme.

5 Amperage Hanover blev allt fel för senast efter en våldsam öppning och han kastade in årorna tidigt. Mika
Forss har en startsnabb häst som går som allra bäst i ledningen och det finns ingen anledning att tro att Mika Forss vill nå den positionen igen. Nu blir det barfota runt om, vilket är ett stort plus och skulle han gå vinnande i spetsstriden ökar möjligheterna att vinna loppet markant.

Min Vinnare: 8 Teton Miss Annie
Spets efter 500m: 2 Scotch Brodde / 4 Jaguar Hill / 5 Amperage Hanover
Skrällen: 5 Amperage Hanover
Rankingen A:8 B:4.3.5.2.9.7.10.6 C:11.1.12

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
5 Baula är mitt förstaval i loppet. Jag tror att hon är Snabbare iväg än 6 Ninjas Kiss från start och känslan är att hon kan komma att få överta ledningen. Hon tog en överlägsen seger från den positionen på V86 näst senast och följde upp den insatsen med ytterligare en seger från ledningen starten därefter, även om det blev ett billigare lopp då. Formen är på topp och Magnus A Djuse är obesegrad med hästen och allt talar för att hon kommer att göra en bra insats igen.

6 Ninjas Kiss är en bättre häst än favoriten i grund och botten men hon har haft en brokig karriär och har inte visat sin fulla potential ännu. Hon var fantastiskt fin direkt i debuten för Peter G Norman efter ett och ett halvt års frånvaro och borde ha gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen.Hon kan mycket väl vinna den tunga vägen igen om hon fungerar.

3 Backwoods Boogie är kvick iväg bakom bilen och jag tror att hon kommer att spetsa initialt för att sedan överlåta ledningen till den som är först fram av favorit-duon. Hon har suttit fast med sparade krafter två gånger på raken och har sett fin ut och om hon skulle få fritt över upploppet den här gången tror jag hon kommer avsluta fort.

9 Ester Cheri har sett bra ut efter årsskiftet och hon svarade för två rappa avslutningar vid segern och andraplatsen. Senast var hon ute på för djupt vatten på V75 och kunde inte riktigt hänga med i det tempot men nu går hon ner i klass igen och med minsta klaff på loppet kommer hon att flyga lågt över upploppet.

Min Vinnare: 5 Baula
Spets efter 500m: 5 Baula
Skrällen: 3 Backwoods Boogie / 9 Ester Cheri
Rankingen A:5.6 B:3.9.4.12.10.2 C:1.11.8.7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto