DD Tips Eskilstuna 7/1

Publicerad på 7 Nov 2021 - 10:54

DrTrav

DrTrav

7 Nov 2021 - 10:54

DD Eskilstuna Söndag 7/11

DD-1 2.1.2.3.4.7.9
DD-2 3 Önas Prince

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 -  Casumo -  LeoVegas -  Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto

2 Glamorous Rain tror jag är loppets bästa häst och Örjan Kihlström, Daniel Redén och storlopp brukar sällan vara en dålig kombination. Hon vara rejäl i semifinalen när hon vann enkelt efter en stark slutrunda och hon lär knappast vara sämre nu när det är final och det dessutom blir barfota runt om för första gången.

4 Isabell Cash har vunnit fem av sju lopp i karriären och ser bara ut att bli bättre och bättre för varje start. Timo Nurmos brukar vara skicklig på att hitta toppformen till storloppen och nu väljer man eventuellt att rycka skorna på samtliga hovar i finalen. Hon har sin bästa bit till slut och kan mycket väl speeda ner sina konkurrenter över upploppet.

3 Red Lady Express har varit en positiv överraskning för mig och jag trodde inte hon var så pass bra som hon faktiskt har varit. Hon är snabb från start och kommer att ta hand om ledningen och från den positionen blir hon att räkna med.

7 Lara Boko knep med nöd och näppe en finalplats och loppet blev helt fel den gången. Hon glänste vid tre raka segrar innan dess och imponerade stort när hon vann Svenskt Travoaks från dödens.

1 Breeze har fått ett passande smygläge och kan få en passande resa på innerspåret. Skulle det bli bra fart på det här loppet, vilket inte är någon omöjlighet så är hon inte borta med fritt över upploppet.

9 Imhatra Am får också plats på kupongen. Hon har gått framåt för varje start och ser formstark ut och det ser ut att blir barfota runt om för första gången nu, även om man inte har bestämt sig helt än angående balansen.

Min Vinnare: 2 Glamorous Rain
Spets efter 500m: 3 Red Lady Express
Skrällen: 1 Breeze
Rankingen A:2.4.3 B:7.1.9 C:5.6.11.12.8.10

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto

Vi avslutar omgången med en Breeders Crown-final för fyraåriga hingstar och valacker och av de tidiga spelarna är det tre hästar som får klart mest förtroende. För mig är det främst två hästar som höjer sig över mängden och jag tror att vi har en spännande duell framför oss på söndag.
Jag kommer att ta ställning för 3 Önas Prince som är gynnad av sitt startspår och med all sannolikhet kommer att ta hand om ledningen. Han har varit fantastisk bra under hela året och vunnit hela elva lopp och den enda som faktiskt har lyckats besegra honom är Calgary Games i Svenskt Travderby. Önas Prince gick i ledningen då och insatsen var riktigt bra trots att han var fem längder efter Calgary Games i mål och han mötte helt enkelt en häst som var för bra och han var före den värsta motståndaren San Moteur i mål. Jag tycker egentligen att San Moteur har högre kapacitet än Önas Prince men jag tror att positionerna blir avgörande och att Per Nordström har en bra chans att hålla undan från ledningen.

Motbud
4 San Moteur var en av favoriterna till att vinna svenskt travderby men trots att han fick ett perfekt lopp bakom Calgary Games var han inte i närheten av att kunna hota och slutade på en tredjeplats. Att han besitter en skyhög kapacitet råder det ingen tvivel om och ingen har väl missat hans fantastiska prestation i årsdebuten när han krossade sina konkurrenter i Prix Readly Express trots att han tappade massor av mark från start. Nu blir han med all sannolikhet tvungen att köra fram i dödens för att sätta upp tempot utvändigt om Önas Prince och han måste tävla på sin absoluta topp för att kunna besegra honom utvändigt. Jag tar som sagt ställning för Önas Prince men jag skulle inte ramla av stolen om San Moteur vinner den tunga vägen, för så pass bra är han om han tävlar på topp.
Bakom räknas främst 2 Mister Hercules men jag tycker att han har för mycket spel på sig i förhållande till vinstchans i skrivande stund.

Ska jag nämna någon skräll i loppet är det isåfall 1 Titan Yoda som är en häst som jag verkligen gillar och han kan få ett perfekt lopp på innerspåret om han är tillräckligt snabb från start för att ta rygg på Önas Prince men att han ska vinna loppet känns ändå osannolikt.

Min Vinnare: 3 Önas Prince
Spets efter 500m: 3 Önas Prince
Skrällen: 1 Titan Yoda
Rankingen A:3.4 B:2.1.5 C:8.10.6.9.11.7.12

Lycka till