DD Tips Eskilstuna 7/9

Publicerad på 7 Sep 2021 - 14:35

DrTrav

DrTrav

7 Sep 2021 - 14:35

DD-tips Eskilstuna Tisdag 7/9
DD-1 1,2,3,4,8,9
DD-2 9 Gordon Brodde
6 rader x 40kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
1 Bugatti Miles är en femåring som besitter väldigt hög kapacitet för sin klass. För tre starter sedan avslutade han bra bakom hästar som Hail Mary och Rotate. I den senaste starten blev det dock startgalopp och dagen var förstörd. Att man ikväll har innerspåret bakom bilen är heller inte till någon fördel, det finns risk för att det strular och att man blir fast på innerspåret. Men går Bugatti Miles bar iväg från start lär kusken Per Lennartsson tidigt söka sig ut i ett andraspår. Väl felfri är detta en toppchans på förhand oavsett position. Det är heller inte helt uteslutet att Bugatti Miles trampar iväg från start och lyckas hålla upp innerspåret och då känns loppet över innan det ens hunnit börja. Men det är ju just det där med en storfavorit som har några frågetecken att räta ut. Dem vill man gärna pröva att fälla och så även ikväll.
3 Dollar Doc vann på bra sätt för två starter sedan och gjorde det sen även bra i den senaste starten efter en fin långspurt. Formen är god och Dollar Doc kan öppna kvickt från start och lär laddas iväg den första biten. Lyckas han hitta till ledningen är mycket vunnet och ska ses med bra segerchans om favoriten kommer bort. Det är anmält barfota runt om vilket ska ses som ett plus.
8 Cobbys Nana kan en del i grunden men har inte riktigt fått det att fungera på slutet. Vilket gör att formen är oviss. Men hon gynnas av de längre distansen och vann ett V75-lopp över lång distans under förra året. Utgångsläget är tufft men om man väljer att gardera favoriten känns loppet öppet. Skräll.
Nämner även 9 Nika som är stark och rejäl och har ikväll fått ett utgångsläge som kan vara passande för hennes del. Från bricka nio sitter hon bra i ett andraspår direkt och kan själv välja när attacken ska sättas in. Blir det tempo på loppet gynnas Nika.
Min Vinnare: 1 Bugatti Miles
Spets efter 500: 3 Dollar Doc
Skrällen: 8 Cobbys Nana / 9 Nika
Rankingen: A: 1,3 B 8,9,2,4,11 C 6,5,7,10
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Gordon Brodde var en snackhäst redan som tvååring men efter att brottats med en hel del skadeproblematik finns numera hästen hos Hans-Owe Sundberg. Han gjorde comeback i den senaste starten och vann då ett billigt lopp enkelt. Nu med den genomköraren innanför västen räknar jag med en ännu bättre prestation ikväll och då ska man ses med bra segerchans i loppet. Utgångsläget behöver inte vara helt fel för Gordon Brodde ikväll heller. Jag spikar på Dagens Dubbel. Framhåller även 6 Haitkin Am som vet vart mållinjen befinner sig. Han har vunnit sju av sina tio starter i livet och trots att det ikväll är lite mini comeback så är jag inte orolig. Tränaren Svante Båth brukar sällan fuska med träningen och hans hästar presterar ofta bra direkt.
Nämner även 3 Håna Am som är en fyraåring som besitter höga toppar och som är kvick iväg från start. Har han bara vaknar på rätt sida och lever upp till sin fulla förmåga sitter han tidigt i ledningen här är man sen hästen att slå för övriga.
Min Vinnare: 9 Gordon Brodde
Spets efter 500: 3 Håna Am
Skrällen:
Rankingen: A: 9,6,3 B 4,2,10,11 C 8,5,1,7
Lycka till med spelet
Dr Trav



Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto