DD Tips Eskilstuna Måndag 17/8

Publicerad på 17 Aug 2020 - 14:57

DrTrav

DrTrav

17 Aug 2020 - 14:57

Ikväll är det Eskilstuna som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Måndag 17/8
DD1: 2,5,9,11,13
DD2: 2 Vien Ici

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
11 Marres Diva har visat en härlig form på sistone. Hon gick klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Global Agency senast. Iskallt utgångsläge nu men får hon lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan hon vara långt framme här.

9 Ganette Am gjorde det bra som tvåa bakom Ale' Pride Gar senast. Kan hon få ligga på rulle in i det längsta så kan hon bli farlig när Kenneth Haugstad väljer att sätta in slutstöten.

5 Mimiro kan öppna fort så här kan det kanske bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet. Intressant med barfota runt om för första gången.

13 Iceland Radio har ägnat sig åt att galoppera tre gånger i följd så hon hon har efter den senaste starten varit ute i ett kvallopp som hon klarade på ett bra vis. Kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon bli att räkna med över upploppet.

2 You To Racer har tre lopp i kroppen. Hon var duktig vid vinsten näst senast. Senast så blev det helt fel upplägg. Kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon går till anfall så kan hon ha vissa möjligheter här.

3 Listas Terminator gick i tredjespår och dödens en stor del av loppet senast och var duktig som tvåa bakom Bring Me Wine. Anmält med barfota runt om samt bike nu. Med en nyttig genomkörare i kroppen nu så kan hon vara minst lika bra till den här starten och då kan hon duga mot det här motståndet.

7 Unique Q.C. är lite ojämn i prestationerna. Spår lite långt ut på vingen här men med lite klaff så gör han inte bort sig mot det här gänget. 

4 Emma Rae kommer från en färsk seger. Hittar Ulf Ohlsson en bra väg med henne så kan det bli en ny seger.

Ranking DD-1: A 11,9 B 5,13,2,3,7,4 C 10,8,12,6,1

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
2 Vien Ici är härdad mot hårt motstånd inom V75 spelet. Han sänkte sitt motstånd från dödens senast. Han är stark så distansen passar bra. Kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp så tror jag han blir svårstoppad här.

11 Fleet Admiral har tagit 10 segrar på 23 starter. Han vann i årsdebuten för fem starter sedan. Efter det har han inte fått till det och han har galopperat fyra gånger i rad. Bakspår nu kanske kan vara nyttigt för att han ska hålla sig till rätt gångart och då kan han plocka en fin placering här.

4 Give Me Ten trivs väldigt bra i ledningen så här tror jag Klaus Kern gasar tills han sitter i ledningen. Det kan bli svar invändigt vilket gör att det kan bli ett uppskruvat tempo på loppet så jag tror inte han håller undan för min spik.

3 Duke Of Mearas var ute i finalen av Bronsdivisionen senast. Där gick han klart bra och kom in som fyra i ett lopp där Vagabond Bi avgick med segern.

10 Busy Doin' Nothing har visat en härlig form på sistone. Han tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och vann sedan från den positionen näst senast. Gången efter det så avslutade han okej och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Fort Knox. Med en trevlig rygg att gå i innan han går till attack så kan han dyka upp långt framme här.

8 Rocky Tilly blev störd till en kortare galopp i comebacken senast så det slutade med en femteplats i ett breddlopp som vanns av On Stage Indika. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad nu och löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 2 B 11,4,3,10,8,7,9 C 5,6,12,1 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto