DD Tips Eskilstuna Tisdag 8/9

Publicerad på 8 Sep 2020 - 14:15

DrTrav

DrTrav

8 Sep 2020 - 14:15

Det är Eskilstuna som står som värd för Dagens Dubbel-spelet ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Eskilstuna Tisdag 8/9
DD1: 3,4,5,12
DD2: 3 Amiral

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Minnestads Ecuador har gjort tre lopp i Dennis Palmqvists regi. Han har avslutat starkt i de två senaste loppen. Näst senast så räckte det till seger. Gången efter det så fick han nöja sig med tredjeplatsen bakom Carisma Sisu som vann det loppet. Här borde han kunna nå en vettig position och sitter han bra till inför avgörandet så har han en härlig spurt att tillgå och då kan det bli en ny seger.

5 Zeta Kronos återkommer efter närmare ett års frånvaro så formen nu är svårbedömd. Hon har gott kunnande och är hon inte alltför ringrostig i comebacken här så kan hon dyka upp långt framme.

4 Deede Star gjorde första starten sedan december ifjol när han blev trea i ett lopp som vanns av Chapuy senast. Det loppet i kroppen kan ha gjort honom gott nu. Han är snabb iväg vid laddning och kommer Jorma Kontio till ledningen så kan han bli svår att plocka ner.

12 Payet D.E. drog en rejäl nitlott här. Vid överpace på loppet och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

10 Expensive River har gjort bort sig med galopp i två lopp i rad. Med en trevlig rygg att gå i och om Per Nilsson kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här.

9 Betting Rebel är startsnabb så det var synd på bakspåret här. Hittar Oskar J Andersson en bra väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering fast jag tror inte han vinner loppet.

Ranking DD-1: A 3,5 B 4,12,10,9 C 8,2,7,6,11,1

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
3 Amiral har vunnit 3 av karriärens 9 starter hittills. Han vann från ledningen senast. Det har gått ett par månader sedan den starten så det är lite osäkert hur formen är nu. Det är läge för tidig ledning och kommer han till spets så tror jag Per Lennartsson kan få fuska bort en del av loppet där framme i täten och då blir han inte lätt att fånga in.

5 Viscount har gjort det bra sedan Oskar J Andersson tog över träningen. Han vann i fin stil från ledningen senast. Det här är ett led i matchningen inför stundande STL-final och det är ett rygglopp som gäller nu. Han duger normalt sett bra mot det här motståndet och får han ett passande lopp så kan han bli att räkna med över upploppet.

1 Monark Amok kom med en mycket vass avslutning men han fick aldrig tag i Prime Lini i ledningen så det blev en andraplats senast. Här tror jag det kan bli ett lopp i rygg på tipsettan och skulle han sedan komma loss så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en fullträff.

9 Takata hängde med godkänt utan att pressas i comebacken senast. Det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Kan Henrik Nilsson få till en bra styrning så gör han inte bort sig.

4 Stardust Melody har inte alls fungerat på sistone. Det har blivit galopp i de fyra senaste loppen. I ett felfritt lopp nu så kan hon duga en bit mot det här gänget.

6 Knifetown Lover har gjort tre starter i Jörgen Westholms regi. Det blev galopp i de två första loppen men senast så skötte han sig och då hängde han med okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Bear Hope. Kan han hålla sig till rätt gångart och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle underprestera så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 3,5 B 1,9,4,6 C 7,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto