DD Tips Färjestad 13/12

Publicerad på 13 Dec 2021 - 10:50

DrTrav

DrTrav

13 Dec 2021 - 10:50

DD Tips Färjestad Måndag 13/12

DD1: 5,8
DD2: 4,5,7

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
8 Ies Juvel är mitt drag i loppet trots utgångsläget. Hon är hästen med klart mest pengar intjänade i loppet och besitter både hårdhet och kunnande som står sig bra i kvällens sammanhang. Visst utgångsläget är lite lurigt men hittar bara Jimmy Dahlman en vettig position från start kommer detta sto lägga många konkurrenter bakom sig den sista biten. Till endast 7% är spelvärdet högt och hon är min första häst i loppet.

Plockar även med 5 Blue Frontline på kupongen. Hon kommer med toppform till kvällens start och har två raka segrar på kontot. Utgångsläget är bra och dessutom är sko-tvånget till hennes fördel ikväll. Mikael J Andersson som sitter i vagnen känner Blue Frontline väl och ekipaget ska ses räknas tidigt i kvällens lopp.

För den som söker ytterligare streck på kupongen så vann 2 Manstone Two U. via open stretch senast. och kommer med bra form. Hon lever på sin speed och skulle det klaffa med positionerna längs vägen ikväll kommer hon fälla många över upploppet på nytt.

Min Vinnare: 8 Ies Juvel
Spets efter 500m: 5 Blue Frontline
Skrällen:
Ranking: A 8,5 B 2,11,7,3,4,10 C 6,9,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
4 Pacific Kingdom besitter bra kunnande och har visat upp en fin utvecklingskurva under året. För tre starter sedan var man bland annat favorit på V75 men var dessvärre inte som bäst den aktuella dagen. Nu har man fått ett lopp i kroppen efter lite vila och han gjorde det bra som tvåa direkt. Formkurvan bör även peka uppåt nu och Pacific Kingdom är allround och ska räknas tidigt i kvällens start.

5 Incredible Wine fick ge sig den sista biten från ledning senast, men insatsen var klart bra även om man är orutinerad i voltstart så har det sett stabilt ut de gånger man provat tidigare. Kommer man bara iväg okej från bricka fem ikväll finns både kunnande och fart för att utmana om segern här.

7 Milos Ganador är jämn och säker i sina prestationer. Senast startade man med bakspår över dubbla tillägg och det blev av naturliga skäl långt fram för Milos Ganador den gången. Ikväll är förutsättningarna bättre och skulle Mikael J Andersson pricka starten från sitt springspår kommer Milos Ganador få ett bra lopp och ska därför tidigt räknas in i segerstriden.

Min Vinnare: 4 Pacific Kingdom
Spets efter 500m: 4 Pacific Kingdom / 7 Milos Ganador
Skrällen:
Ranking: A 4,5,7 B 1,9,2,6,10 C 3,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto