DD Tips Färjestad 13/6

Publicerad på 13 Jun 2022 - 11:49

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2022 - 11:49

DD Tips Färjestad Måndag 13/6

DD1: 1,2,3
DD2: 6 Charlock Wiking

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
3 Kee Keeper blir mitt förstaval här, han inledde karriären med att vinna fem av de åtta första starterna. Efter det blev han hårt betrodd i ett Margareta-lopp, men galopperade då tidigt i ledningen och den dagen var förstörd. Efter detta har han nu i de två senaste starterna testat på V75. I den senaste starten stod han för en rejäl avslutnign och klockan stannade på 09,8 sista 800m. Det var ett formbesked och från ett bra utgångsläge ikväll är han min troliga ledare efter en bit och väl i den positionen ska sen segerchansen vara god.

1 Stepping Dreamboy var även han ute på V75 senast och gjorde det då klart bra från rygg på ledaren. Läge för ett liknande läkningsförlopp ikväll igen och uppstår bara luckan tulllsut kommer Stepping Dreamboy kunna avsluta bra.

Skrällen är 2 Doldis som nu kommer med täta starter vilket ses som ett plus för hästen. Utgångsläget är bra och Doldis besitter bra fart för att kunna utmana med över upploppet med ett passande lopp. Endast 8% känns intressant.

Min Vinnare: 3 Kee Keeper
Spets efter 500m: 3 Kee Keeper
Skrällen:2 Doldis
Ranking: A 3 B 1,2,11,4,12,10,5 C 6,13,7,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Draget i loppet är 6 Charlock Wiking som för två starter sedan gjorde comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Nu har Charlock Wiking fått två lopp i kroppen och känslan är att Magnus Jakobssons åttaåring kommer bli bättre och bättre för varje start han gör nu. Han kan öppna kvickt och har visat att han trivs över kort distans tidigare. Ikväll startar värsta motbudet utanför Charlock Wiking vilket är ett plus och skulle Jakobssons travare hitta till ledningen kommer han leda länge. Spik på DD. 


7 Global Attention kommer med en färsk seger från ledningen i bagaget och även Global Attention har visat att han trivs som bäst över kort distans. Hästen är allround och inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Men ikväll väntar det troligtvis en del jobb på egen hand och Global Attention måste prestera på topp för att avgå med segern ikväll.

Nämner även 1 Hunter Montana som haft otur i spårlottningen på slutet, men som nu äntligen har ett bra läge från start. Han är visserligen ingen blixt från start men bör ändå kunna få en vettig position från start. Formen är bättre än vad programraden antyder och uppstår bra luckan tillslut kan Hunter Montana bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Charlock Wiking
Spets efter 500m: 6 Charlock Wiking
Skrällen 11 Beethoven
Ranking: A 6,7 B 1,11,4,9,3,10 C 5,12,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto