DD Tips Färjestad 15/4

Publicerad på 14 Apr 2022 - 21:43

DrTrav

DrTrav

14 Apr 2022 - 21:43

DD Tips Färjestad Fredag 15/4

DD1: 4 Betting Pacer
DD2: 1,5,6,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens stora ide, endast 8% i skrivande stund och jag kommer spika rakt ut! Förutsättningarna för 4 Betting Pacer är nämligen optimala idag. Han har nu fått ett par lopp i kroppen och kommer med bra form. Senast körde Björn Goop resolut från bricka elva och Betting Pacer imponerade då från dödens som tvåa bakom Kali Smart via 10,3 sista 700m. Betting Pacer är kvick iväg från start och med Björn Goop i vagnen är detta den troliga ledaren av loppet i min bok. Betting Pacer är dessutom som bäst när han får vara med i den främre träffen. Väl i ledningen och med årsdebut på de främsta motbuden samt att de dessutom startar med bakspår så är jag inne på att Björn Goop leder detta från start till mål. När vi endast får 8% dessutom är spelvärdet högt och jag spikar! Spets och slut.

Motbud
10 Honey Mearas var drottningen som fyraåring då hon vann både Derbystoet och Stochampionatet under 2021. Addera därtill segern i sto-SM så förstår alla att detta är en häst av yttersta eliten som ska bli spännande att följa framöver. Men ikväll handlar det om årsdebut från bricka tio vilket väcker en del frågetecken. Tränaren Daniel Redén har dock selat ut ett flertal hästar från stallet som presterat bra direkt i sina comebacker. Räkna därför med att Honey Mearas också är väl förberedd direkt, men som stor favorit på V75 med mitt drag som näst intill är helt ospelat så känns det helt rätt att ta ställning och gå emot idag.

Nämner även 9 Brezza du Kras som också kommer från den Italienska tränaren Alessandro Gocciadoro. Brezza du Kras tog tre raka segrar över sprinterdistans förra sommaren och visade då upp härliga fartresurser. Hon har dock varit struken inför detta och formen är ett frågetecken. Men för den som garderar är Brezza du Kras tidig.

Min Vinnare: 4 Betting Pacer
Spets efter 500m: 4 Betting Pacer
Skrällen: 9 Brezza du Kras
Ranking: A 4 B 10,91,2,3,7,6 C 8,5,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
6 Honfleur Mearas är en häst med hög kapacitet men som inte är helt att lita på i voltstart. I debuten för Ulf Stenströmer blev det galopp direkt och för två starter sedan hade hon ingen häst utvändigt om sig, men galopperade kort efter start ändå. Idag är dock utgångsläget aningen bättre, hon starter med springspår och Ulf Ohlsson som sitter i vagnen har större möjlighet att ta en lugnare start. Felfri har Honfleur Mearas en passande uppgift och sin höga kapacitet fick hon visa upp senast när hon vann från dödens på ett bra sätt. Skulle Ulf Ohlsson få iväg Honfleur Mearas felfritt ikväll är segerchansen hög, men på förhand är det givet att gardera.

1 Donna gör ikväll comeback efter ett längre uppehåll och formen är såklart svår att bedöma. Men kapacitet finns i hästen och Magnus Dahlén brukar sällan fuska med träningen inför en comeback. Utgångsläget och uppgiften ser spännande ut på förhand och Donna är tidig på min kupong.

Nämner även 9 Hula Hula Sisu som vann överlägset från ledningen senast. Idag är dock utgångsläget aningen chansartat men även om Hula Hula Sisu gjort sina bästa lopp från ledningen har hon presterat bra bakifrån också. Blir det dessutom lite tempo på loppet idag kommer Hula Hula Sisu kunna smyga med på ett bra sätt och då kommer hon också kunna avsluta vasst den sista biten. Örjan Kihlström i vagnen för första gången är också spännande.

Min Vinnare: 6 Honfleur Mearas
Spets efter 500m: 3 Solar Wind / 6 Honfleur Mearas
Skrällen: 5 Athena Face
Ranking: A 6,1,9 B 5,3,14,4,13,12,10,8 C 2,7,15,11
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto