DD Tips Färjestad 21/2

Publicerad på 21 Feb 2022 - 11:50

DrTrav

DrTrav

21 Feb 2022 - 11:50

DD Tips Färjestad Måndag 21/2

DD1: 4,6,11
DD2: 3,12

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Sjaman var senast ute i en V75 final utan att riktigt räcka till. Men i försöket för två starter sedan visade han bra form genom att avsluta rappt från tredje invändigt. Formen är fortsatt god och ikväll är motståndet betydlig enklare. Sjaman kan öppna kvickt och skulle han hitta till ledningen från bricka sex bakom bilen är mycket vunnet för Jonas Hallstenssons sjuåring. Men som stor favorit på V64 vill jag ändå pröva att gardera även om jag är medveten om att segerchansen är god på förhand.

11 Dionysos L.I. kommer med bra form, i den senaste starten avslutade han kvickt den sista biten. Utgångsläget är inte optimalt ikväll men skulle det bli lite tempo på tillställningen kommer Dionysos L.I. kunna profitera på det och komma in i handlingarna. Till låg procent är detta min skräll i loppet bakom favoriten.

Nämner även 4 Bunch of Budgies som inför ikväll fått ett lopp i kroppen efter lite vila och ska dessutom utrustas med amerikansk vagn nu vilket är spännande. Givet streck på kupongen om man garderar.

Min Vinnare: 6 Sjaman
Spets efter 500m: 6 Sjaman
Skrällen: 11 Dionysos L.I.
Ranking: A 6 B 11,4,2,1,3,10,8 C 9,5,7,12

Dagens Dubbel 2 - 1640m volt
3 Stepping Dreamboy hade fint facit från ledningen och obesegrad från den positionen efter tre försök. Men senast fick han se sig knappt slagen sista biten trots att Stepping Dreamboy ändå höll farten bra hela vägen in i mål. Formen är fortsatt god och från ett bra utgångsläge kan han mycket väl hitta till ledningen igen även om det inte saknas utmanare från start. Från ledningen blir han svår att plocka ner men i en öppen spetsstrid känns det givet att gardera.

12 Current Leader kommer med bra form och har stått för två mersmakande prestationer på slutet. I den senaste starten gick man i mål med sparade krafter som trea och även om utgångsläget inte är det bästa ikväll så kommer man in i loppet om det skulle bli tempo från start. Till 6% är Current Leader en given skräll ikväll.

1 Heart of Courage har fått ett bra utgångsläge ikväll och gör det i stort sett bra varje gång. I den senaste starten såg Heart of Courage formstark ut efter en lucka. Från bricka ett kan man smyga med på nytt och uppenbarar sig bara luckan är detta en individ som kan flytta på sig tillslut.

5 Tupac Face var ute på V75 senast men kom aldrig in i matchen då. Detta är en individ som normalt sett står sig bra i kvällens konkurrens. Utgångsläget är dock ett minus och med tanke på att hästen varit struken för en karledsinflammation inför ikväll räknar jag inte med någon toppform. 

Min Vinnare: 3 Stepping Dreamboy
Spets efter 500m: 3 Stepping Dreamboy
Skrällen: 12 Current Leader
Ranking: A 3,12,1 B 5,6,4,2,8 C 7,9,10,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto