DD Tips Färjestad 22/8

Publicerad på 22 Aug 2022 - 10:53

DrTrav

DrTrav

22 Aug 2022 - 10:53

DD Tips Färjestad Måndag 22/8

DD1: 1,3,5
DD2: 6 Brambling

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
3 Tara Hills avslutade 2021 med tre raka segrar och visade då upp fin talang. I årets enda start hittills var hin nedsatt av allergi och kunde inte leverera på topp. Nu är det comeback efter nästan tre månader, men skulle Tara Hills bara vara förberedd inför kvällens uppgift så ska segrachanserna vara goda direkt. Utgångsläget är bra och Björn Goop i vagnen. Förstahäst.

Skrällen i loppet är 5 Staro Prima Donna som nu gjort två starter för Magnus Jakobsson. Hon har vid båda framträdanden fått snälla lopp och jag räknar därför med att man nu kommer vara mer offensiva och vilja testa sitt nyförvärv full ut. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången i karriären vilket är spännande. Till 5% är spelvärdet högt.

Nämner även 1 Iris Sisu som fick en tuff resa senast och det blev trötta ben tillslut. Men nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt och från ett bra smygläge kommer Iris Sisu kunna få ett passande lopp ikväll.

Min Vinnare: 3 Tara Hills
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Staro Prima Donna
Ranking: A 3,5 B 1,2,7,4,10,11,6,12 C 9,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Brambling är ikväll huvudet högre än sina motståndare rent kapacitetsmässigt. Han van vann Kriteriet som treåring och hade en framgångsrik unghäst karriär. I år var siktet från stall Reden att Brambling skulle ta sig in i den äldre eliten. Men det har inte riktigt gått som på räls för Brambling hittills i år. Senast gjorde han comeback och tröttnade i spets över lång distans men ikväll är förutsättningarna bättre. Loppet är ett halvvarv kortare och dessutom har nu Brambling fått ett lopp i kroppen. Mot lämpligt motstånd ska segerchansen vara god på förhand.

Nämner tidigt 1 Valokaja Hindö som ikväll har fått ett intressant smygläge och som i min bok ses som det främsta motbudet till Brambling på förhand. Senast var man ute i dubbla heat och tävlade då både i både sulky och monté. Valokaja Hindö vann sulkyloppet på bra sätt och kommer kunna avsluta vasst ikväll om det uppstår en lucka tillslut.

5 Audrey Effe kom aldrig in i loppet senast från ett tufft utgångsläge. Men idag är förutsättningarna bättre och skulle Brambling ha en sämre dag är Audrey Effe en individ som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Brambling
Spets efter 500m: 6 Brambling
Skrällen: 1 Valokaja Hindö
Ranking: A 6 B 1,5,2,3,7,8 C 9,4,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto