DD Tips Färjestad 29/11

Publicerad på 29 Nov 2021 - 11:41

DrTrav

DrTrav

29 Nov 2021 - 11:41

DD Tips Färjestad Måndag 29/11

DD1: 9 Made Of Stars
DD2: 1,4,6,7,8,10

6 rader x 30kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2640m auto
9 Made Of Stars fick ett omöjligt lopp senast, blev då hängande i tredjespår hela loppet men visade bra form höll farten storstilat hela vägen. För två starter sedan intog man dödspositionen med varvet kvar och vann sen enkelt. Made Of Stars tål att göra en hel del grovjobb själv. Den längre distansen ses som ett plus och trots bakspår ikväll så ska Made Of Stars ses med störs segerchans i loppet och blir såldes min spik på DD.

5 Beethoven kommer med bra form. I den senaste starten stod han för en gedigen prestation och ses ikväll som den toiliga ledaren av loppet. I den positionen ska man slås och ska därför inte nonchaleras vid gardering.

12 Fromheaven Idzarda gjorde comeback senast efter lite frånvaro och fick då ett rörigt lopp, men Fromheaven Idzarda gick bra tillsut och borde ha en formkurva som är framflyttad tills ikväll. När Fromheaven Idzarda tävlar på topp finns kapacitet som duger på V75 och med lite klaff är man med långt framme redan ikväll.

Nämner även 10 Zacapa Grim som är allround och kommer med toppform till kvällens start.

Min Vinnare: 9 Made Of Stars
Spets efter 500m: 5 Beethoven
Skrällen: 10 Zacapa Grim
Ranking: A 9 B 5,12,10,3,7,11,4 C 1,8,2,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
4 Joshua B.R. var för två starter sedan ute i ett uttagningslopp till Norskt Travderby och gjorde det då bra som tvåa. Men i finalen gånger efter var Joshua B.R. tyvärr sjuk och kunde inte göra sig rättvis i loppet. Ikväll är motståndet enklare och tränaren Pedersen meddelar att Joshua B.R. känns fin träning och har gått ett bra banjobb inför kvällens start. Med en normal prestation här ska man ses med störst segerchans i loppet.

6 Thai Knight gjorde det bra som fyra i en final av Bronsdivisionen för fyra starter sedan. Nu har han fått tre lopp i kroppen efter vila och bör vara påväg mot formtoppen på nytt. Spännande är det också att Mats E Djuse får chansen i sulkyn för första gången. Tidigt streck på kupongen vid gardering.

Framhåller även 8 Goodlookin’ Pepper som kommer med bra form men som har ett tufft utgångsläge att brottas med. Är beroende av en del tur, men skulle det lösa sig någorlunda finns både fart och kapacitet för att slåss om de framskjutna placeringarna ikväll.

1 Victor C. är garanterad ett bra lopp ikväll och för den som garderar brett ska man inte nonchalera honom till 8%.

Min Vinnare: 4 Joshua B.R.
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Victor C.
Ranking: A 4,6 B 8,1,10,7,5,9,3 C 2,12,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto