DD Tips Färjestad 4/4

Publicerad på 4 Apr 2022 - 11:12

DrTrav

DrTrav

4 Apr 2022 - 11:12

DD Tips Färjestad Måndag 4/4

DD1: 2,9
DD2: 2 Global Agency

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Ett lopp där inledningen kommer bli spännande och såklart loppavgörande. Både 1 A Nunja Kid och 2 X.Tour kan kliva iväg bra från start och den som sitter i spets efter en bit kommer ha goda chanser leda loppet runt om. Jag håller på förhand 2 X.Tour som den kvickare av dessa och han är min knappa spetsfavorit. Tar sig X.Tour till spets är han sen hästen att slå för övriga och skulle han inte ta sig förbi inledningsvis riskerar öppningen att bli tuff vilket innebär att både A Nunja Kid och X.Tour kommer ödsla med sina krafter. Eftersom jag inte heller har råd med tre hästar på kupongen så väljer jag helt enkelt att plocka bort A Nunja Kid denna gången trots vetskapen att han vann från ledningen över sprinterdistans senast.

Den som istället blir mitt andra streck i loppet är 9 Kobe Web. Han lever på sin styrka och skulle gynnas kraftigt om de två ovan nämnda är inblandade i en utdragen körning inledningsvis. Utgångsläget är även tilltalande då Kobe Web kommer kunna sitta bra på det direkt från start. Formen är dessutom på topp efter tre segrar på sina fyra starter. Med Jorma Kontio i vagnen plockar ekipaget många dem sista biten.

Min Vinnare: 2 X.Tour
Spets efter 500m: 2 X.Tour
Skrällen:
Ranking: A 2,9 B 1,8,7 C 10,3,5

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
2 Global Agency gjorde senast årsdebut och då valde man att släppa ledningen. Global Agency hängde sedan på fint från rygg på ledaren och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en del. Dessutom är utgångsläget tilltalande och Magnus A Djuse som sitter i vagnen lär ha siktet inställt på ledningen. Global Agency tagit fyra av sina totalt fem segrar från ledningen och nu över Färjestads korta upplopp blir han normalt sett svår att slå.

10 Shapes har gjort det bra mot tufft motstånd på slutet. I den senaste starten visade han toppform genom att avsluta sista 800m via 11,2 från ledningen. Det blev en enkel seger med krafter obrukade i mål. Nu är utgångsläget missgynnande men trots sitt bakspår ses han som främsta utmanaren till favoriten om segern på förhand.

Nämner även 6 Scotch Brodde som trivs över kort distans och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Scotch Brodde kan avsluta rappt och med rätt lopp fäller han många tillslut.

5 Rally Gunnar är ingen blixt från start men ska tävla barfota runt om vilket är spännande. I den senaste starten var man ute på V75 och till låg procent är detta en skräll i avslutningen.

Min Vinnare: 2 Global Agency
Spets efter 500m: 2 Global Agency
Skrällen: 6 Scotch Brodde
Ranking: A 2,10 B 6,5,4,3,9,8 C 1,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto