DD Tips Färjestad 8/8

Publicerad på 8 Aug 2022 - 09:57

DrTrav

DrTrav

8 Aug 2022 - 09:57

DD Tips Färjestad Måndag 8/8

DD1: 2,5,8,12
DD2: 1 Maestro Zon

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Estrella Diamante gjorde sin senaste start under Elitloppshelgen och återkommer nu efter drygt två månaders uppehåll. Men Estrella Diamante har tidigare visat att han kan prestera bra direkt efter uppehåll och har två segrar på tre starter efter liknande uppehåll. Ikväll fick han dessutom ett perfekt utgångsläge och ska tillsammans med sin startsnabbhet ses som den givna ledaren initialt. Väl från spets har Estrella Diamante aldrig varit utanför topp-3 och ska således räknas tidigt ikväll trots att han inte startat på ett tag.

Men jag har också respekt för 8 Asa Always Ready som kommer med bra form. Hon har två segrar på de tre senaste starterna och även om utgångsläget ikväll inte blev fördelaktigt så är detta en tuff märr som tål att gör en hel del jobb på egen hand och som inte ska nonchaleras vid gardering.

En annan som också fick ett tufft utgångsläge är 12 Global Billboard. Men även detta är en tuff individ som lever på sin styrka och som kommer med en formkurva som pekar uppåt. Senast vann Global Billboard från dödens och skulle det bara bli aningen överpace på loppet ikväll kommer Magnus Jakobssons femåring dra nytta av det. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången i livet vilket känns spännande.

Min Vinnare: 2 Estrella Diamante
Spets efter 500: 2 Estrella Diamante
Skrällen: 12 Global Billboard
Rankingen: A: 2,8 B 12,5,4,1,6,9 C 11,10,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
Vi avslutar DD med att spika 1 Maestro Zon. I den senaste starten gjorde han debut för Oskar J Andersson och insatsen var klart bra direkt. Det blev ett passande lopp i andra utvändigt efter en rapp öppning och när attacken sattes in på sista långsidan svepte han fältet på ett mersmakande sätt. Dock fick man svar av One More Time som slunkit ut vilket gjorde att man aldrig kom ner till sargen, men även om Maestro Zon krigade hela vägen in i mål fick man nöja sig med andraplatsen den gången. Men nu pekar formkurvan uppåt och ikväll har man fått ett passande utgångsläge. Maestro Zon är min troliga ledare av loppet och i spets har han tagit samtliga karriärens segrar och med tanke på att spelvärdet är tilltalande med endast 29% så kommer jag ta ställning och spika Maestro Zon i avslutningen.

Motbud
7 Listas Marion är en annan som kommer med bra form till kvällens start. På förhand är Listas Marion en utmanare både när det gäller spetskörningen intalat samt till slutsegern. Skulle hon Maestro Zon från start ökar såklart segerchanserna för Listas Marion. Men oavsett så kommer hon kunna få ett bra lopp och är ett givet streck på en kupong där man garderar.

Nämner även 2 C.M.T.Queen Bee för dom som vill strecka på i avslutningen. Detta är en individ som kommer med toppform och har ett passande utgångsläge. Två segrar på de tre senaste starterna.

Min Vinnare: 1 Maestro Zon
Spets efter 500: 1 Maestro Zon
Skrällen: 2 C.M.T.Queen Bee
Rankingen: A: 1 B 7,2,9,6,5,4,8 C 3,11,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto