DD Tips Färjestad Måndag 25/5

Publicerad på 25 Maj 2020 - 15:09

DrTrav

DrTrav

25 Maj 2020 - 15:09

Dagens Dubbel spelet avgörs på Färjestad ikväll och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Färjestad Måndag 25/5
DD1: 2,3,13
DD2: 2,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
13 Polly Avenue har vunnit 8 av 10 starter hittills i karriären. Årsdebut nu från ett tufft utgångsläge men hon besitter gott kunnande och är hon inte alltför ringrostig så kan hon bli svår att stå emot när Magnus Jakobsson väljer att sätta in attacken.

2 Fleur Mearas är rätt ojämn. Barfota och jänkarvagn nu så här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så stiger hennes chanser.

3 Absurd kom i mål med sparade krafter senast. Trevligt läge här så med en fin resa i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget.

14 Easy Creation galopperade senast men gången innan det gjorde hon en bra insats när hon blev tvåa i ett lopp där Appaloosa drog det längsta strået. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass avslutning att ta till.

11 Karissa Bo gjorde det bra som tvåa bakom Forever Miracle senast. Hon är utan seger efter 10 starter i år men kan Kim Eriksson servera henne ett bra lopp så kan det vara läge för en fullträff.

1 Bella M.J. har ett lopp i kroppen efter mer än ett års frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Får hon smyga med på innerspår så kan hon överraska med en eventuell lucka till slut.

9 Bianca Sisa har galopperat bort sig i de två sista loppen. Kan hon hålla ihop aktionen här så kan hon ha vissa möjligheter om det stämmer med löpningsförloppet.

Ranking DD-1: A 13 B 2,3,14,11,1,9,10,5,15 C 4,8,6,7,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
10 Will I Am slutade oplacerad i ett uttagningslopp till Kungapokalen näst senast. Gången efter det travade han utvändigt om den ledande Sauron Pil och tog ner denne men fick ge sig mot en smygkörd häst. Kan han få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

2 Dwayne Zet fick en tung löpning i dödens över lång distans senast och det blev för tufft. Han är ingen blixt iväg men här sitter han i andraspår omgående och kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan det vara läge för en seger.

8 Golden Guard kommer med mycket fin form. Han tog över ledningen med dryga varvet till mål och vann sedan på ett bra vis från den positionen senast. Dåligt läge nu men med lite klaff så är han inte borta.

4 Choco Lane gjorde ett par vassa insatser ifjol och är nu redo för comeback. Bra startspår och med Björn Goop i vagnen så kan det räcka långt.

1 Mint Sånna kommer från en spetsseger. Han är snabb den första biten och gäller som spetsfavorit igen och skulle han få styra och ställa där framme i täten så kan han nypa en fin placering på nytt.

3 Rapido S.W. var positiv vid segern på Axevalla för tre starter sedan. Nu är han anmäld barfota runt om och så har han aldrig tävlat tidigare så har det en bra effekt så kan han duga en bit mot det här gänget.

Ranking DD-2: A 10,2 B 8,4,1,3,9,7,5 C 6,11

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto