DD Tips Gävle 2/12

Publicerad på 2 Dec 2021 - 12:56

DrTrav

DrTrav

2 Dec 2021 - 12:56

DD-tips Gävle Torsdag 2/12

DD-1 6 Vilja T.Y.C.
DD-2 3,4,10

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 6 Vilja T.Y.C. I den senaste starten vann man mycket enkelt från ledningen men intrycket var desto mersmakande. Han kan öppna kvickt bakom bilen och med Rikard N Skoglund i vagnen är man min troliga ledare av loppet från start. Väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Vilja T.Y.C har tävlat två gånger i spets tidigare och båda gångerna har det slutat med seger. För mig är detta en gjuten spets och slut vinnare att luta sig emot ikväll.

Motbud
5 Hula Hula Sisu stod för en bra avslutning i den senaste starten efter en sen lucka i ett Diamantstoförsök. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en hel del och även denna polle kan öppna bra från start. Det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Skulle man lyckas nå ledningen från start kommer man kunna ge min spik en rejäl fight och ska därför ses som främst motbudet.

Nämner även 1 Nikki Minaj som i den senaste starten stod för en vass avslutngin efter att blivit serverad ett snällt lopp. Ikväll kommer man inte kunna svara upp innerspåret från start men är istället garanterad ett spårsnålt lopp och ska med lucka tilllsut inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Vilja T.Y.C.
Spets efter 500m: 6 Vilja T.Y.C.
Skrällen: 1 Nikki Minaj
Ranking: A 6 B 5,1,2,4,7,8 C 9,3,12,10,11

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Billy Idol håller bra form och har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Senast visade man fin inställning när man höll undan knappt från ledningen. Billy Idol har gått i ledningen fyra gånger över kort distans och segrat i tre av starterna. Från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet på nytt och ska därför ses med bra segerchans.

4 Donatello Wibb gjorde comeback efter ett långt uppehåll senast och det slutade med galopp. Men detta är en individ som besitter hög kapacitet i grunden och har han nu tagit debuten för Fredrik Wallin på rätt sätt bör man kunna vara med långt framme ikväll. Skotvånget ses om ett plus då samtliga segrar är tagna på den balansen.

Skrällen är 10 Ajlexes Elise som besitter bra fart. Detta är en sto som ser ut att bli helt bortglömt ikväll. Men Tomas Petterssons fyraåring står sig bra i loppet och skulle hon prestera på topp här ikväll kommer hon fälla många den sista biten. Endast 3%.

Min Vinnare: 3 Billy Idol
Spets efter 500m: 3 Billy Idol
Skrällen: 10 Ajlexes Elise
Ranking: A 3,4,10 B 8,6,7,2 C 11,5,9,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto