DD Tips Gävle 21/10

Publicerad på 21 Okt 2021 - 11:17

DrTrav

DrTrav

21 Okt 2021 - 11:17

DD-tips Gävle Torsdag 21/10

DD-1 8 Margareta Tooma
DD-2 3 Gorm

1 rader x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
8 Margareta Tooma har utvecklats en hel del sedan hon kom till tränaren Daniel Redén. Det har på de fem senaste starterna blivit hela fyra segrar och känslan är att detta är ett sto som komme duga bra en bit upp i klasserna framöver. För två starter sedan mötte hon mer rutinerade hästar och slog dess på en en mycket bra tid för klassen. Det följde hon sen upp genom att vara helt överlägsen trots tufft lopp senast. Margareta Tooma tål att göra en hel del jobb själv i loppen och strular det inte från bricka åtta ikväll ska detta vara en toppchans på nytt. I och med att hon har bricka åtta ikväll gör att vi får en annan spelprocent än om hon startat med spår två till fem. Detta gör också att det är tilltalande att singelstercka vilket jag väljer att göra ikväll. Spik.

Motbud
Nämner 3 Bellatrix Club där bakom som kommer med fyra raka segrar på kontot. Anmärkningsvärt är dock att samtliga tagna över kort distans och att loppet ikväll är medeldistans. Tränaren Katja Melkkos har fin snurr på stallet för dagen vilket också ofta smittar av sig på flera hästar och så är även fallet för Bellatrix Club. Möter tuffare hästar ikväll än vad hon gjort tidigare men i ett öppet lopp bakom favoriten ska hon inte nonchaleras vid gardering.

12 Ies Juvel är en speedig sort som ikväll har ett tufft utgångsläge. Men skulle hon få smyga med i de rätta ryggarna under loppet kommer hennes avslutning fälla många tillslut.

Min Vinnare: 8 Margareta Tooma
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Ies Juvel
Ranking: A 8 B 3,12,10,15,4,11,9 C 5,1,7,6,2,13,14

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Spikar även i den avslutande avdelningen och då är det 3 Gorm från ett bra utgångsläge jag lutar mig emot. Detta är en fin individ som senast visade mycket fin fart när han avslutade sista 800m via 20,3, utvändigt om ledaren. Man slog då Guli Rubin som va ledaren och som har ett betydligt sämre utgångsläge ikväll. Gorm har visat fin utveckling och trots endast sina fem år står han sig kapacitetsmässigt väldigt bra för klassen. Ikväll har han dessutom ett bra läge och bör slippa att göra jobbet i dödens. Väl i från ledningen blir han svårslagen för övriga och jag spikar.

Motbud
6 Emil Mollyn ställdes mot eliten för tre starter sedan i Unionskampen. Den erfarenheten har nog stärkt Emil Mollyn och hans hårdhet en del. Ikväll möter man med lämpligt motstånd sätt till sitt kunnande och i den senaste starten visade han även att fomren är bra då man slutade tvåa bakom Alma Prins via en bra avslutning. Ikväll ska man dessutom köras av Tom Erik Solberg som vunnit med hästen tidigare. Given vid gardering.

Nämner också 10 Guli Rubin som visserligen fick se sig besegrad av Gorm senast. Men skulle han komma bort på något sätt är Guli Rubin en av många där bakom som kan blanda sig i segern. Det är även Örjan Kihlströms som sitter upp i vagnen på nytt.

Min Vinnare: 3 Gorm
Spets efter 500m: 3 Gorm
Skrällen: 6 Emil Mollyn
Ranking: A 3 B 6,10,7,2,1,5,9 C 12,4,8,11

Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto