DD Tips Gävle 22/2

Publicerad på 22 Feb 2022 - 12:51

DrTrav

DrTrav

22 Feb 2022 - 12:51

DD-tips Gävle tisdag 22/2
DD-1 3,4,5,6,11
DD-2 4,5
10 rader x 20kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
4 Amperage Hanover stod svårt till med bakspår på tillägg i den senaste starten och resultatet från den starten är inget man ska dra för stora växlar av. Amperage Hanover hållet bättre form än vad som går att utläsa ut programmet. Ikväll står man bättre till i loppet än på länge och kommer han bara iväg från bricka fyra i volten så är man i högsta grad segeraktuell ikväll.
5 Wilson Knight vann enkelt för två starter sedan från ledningen. I den senaste starten avslutade han klart godkänt efter att suttit en bit bak. Över lång distans har man en andraplats som bäst men löser Wilson Knight bara femtespåret i volten ikväll ska man tidigt räknas in i segerstriden i ett öppet lopp.
Skrällen är 11 Mellby Ess som inte har en speciellt tilltalande resultatrad. Men faktum är att Mellby Ess satt fast med krafter obrukade för två starter sedan och senast avslutade han klart godkänt efter en resa långt ner i kön. Distansen är ett plus och till 3% kan detta vara kioskvältaren i omgången.
Nämner även 6 Zerozerosette som nu fått ett lopp i kroppen efter sitt uppehåll. Även om den prestationen var intetsägande så är detta en individ som trivs i ledningen och som har ett spännande springspår ikväll.
Min Vinnare: 4 Amperage Hanover
Spets efter 500: 6 Zerozerosette
Skrällen: 11 Mellby Ess
Rankingen: A: 4,5 B 11,6,3,2,9,10 C 1,7,8
Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Fighter är en kapabel femåring som för två starter sedan var sjuk och fick därför återhämta sig i nästan två månader innan han senast gjorde en mini comeback. Fighter stod direkt för en rejäl prestation och attackerade i tredjespår med varvet kvar till mål och såg ut att gå mot segern, men fick tillslut ge sig mot en smygkörd konkurrent. Klockan stannade på 12,5 sista 1000m. Nu med den prestationen innanför västen lär Fighter knappast vara sämre ikväll. Från ett bra utgångsläge lär Markus B Svedberg prova en bit från start och lyckas man ta sig till ledningen blir Fighter mycket svårslagen över 1640m.
4 First Love M.L. visade upp bra form senast när han avslutade kvickt den sista biten från tredje invändigt. Det var första gången man testade att rycka huvan på hästen vilket också gav bra effekt. Från ett bra utgångsläge ikväll lär man sitta bra på det från start och First Love M.L. är främsta utmanare till Fighter i min bok.
Nämner även 3 My Sea som blev störd i sista sväng senast men visade trots detta upp en rapp avslutning över upploppet. My Sea har hållit bra form en längre tid nu och står på tur för att sätta nosen över linjen.
Min Vinnare: 5 Fighter
Spets efter 500: 5 Fighter
Skrällen: 3 My Sea
Rankingen: A: 5 B 4,3,2,9,1,6 C 12,7,11,10,8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto