DD Tips Gävle 24/3

Publicerad på 24 Mar 2022 - 11:56

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2022 - 11:56

DD-tips Gävle Torsdag 24/3

DD-1 1,2,9
DD-2 3 Don't Be Weak

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Antonio Tabac gjorde årsdebut i den senaste starten och dessutom var det debut för Rikard Lindh. Enligt tränaren var Antonio Tabac inte vässad inför det loppet och man sparade även en del på utrustningen. Men nu med den genomköraren i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en hel del och framförallt ska man lättas i balansen och utrustas med amerikansk vagn. Antonio Tabac är kvick iväg från start och även om motståndet är härdare ikväll så är han min troliga vinnare från ledningen.

9 Snowstorm Hanover gör ikväll comeback efter lite paus och har fått ett passande smygläge. Han kanske inte riktigt vinner på beställning men skulle Magnus A Djuse få lifta med i ryggar och spara på speeden ikväll kommer han kunna avsluta kvickt den sista biten.

2 Nappa Scar har gjort det bra i tuffa gulddivisionslopp på slutet. I den senaste starten var han något sämre men det kan kopplas ihop med hans halsproblem då vädret inte var optimalt den dagen. Utgångsläget är passande ikväll och även om Nappa Scar är svår att räkna på så är han ett givet segerbud om han har sin dag.

Min Vinnare: 1 Antonio Tabac
Spets efter 500: 1 Antonio Tabac
Skrällen: 9 Snowstorm Hanover
Rankingen: A: 1 B 2,9,4,7,5,3 C 8,6,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD, 3 Don't Be Weak. Han stod för en bra prestation senast även om han fick nöja sig med andraplatsen tillslut, sista 500m gick på 08,7 och Don't Be Weak stred verkligen hela vägen in i mål. Då handlade det dessutom om årsdebut och nu med det loppet i kroppen lär formkurvan knappas vara sämre. Han är kvick iväg från start och oavsett om det blir ledningen eller inte så ska han ses med bra segerchans nu med lopp i kroppen. 

Motbud
6 Global Agency gör ikväll årsdebut, men detta är en individ som visat tidigare att han kan prestera bra direkt efter uppehåll. Han är kvick iväg från start och fyra av hans fem segrar är tagna från spets. Mattias Djuse som både tränar och kör rycker samtliga skor direkt i comebacken och med tanke på Global Agencys startsnabbhet måste han räknas tidigt ikväll till låg procent.

4 Claude P.Hill har gjort det okej under vintern men är nu klart gynnas av att kunna tävla barfota runt om. Ikväll är även utgångsläget bra och skulle de två ovan nämnda köra lite för mycket emot varandra i inledningen kommer detta gynna Claude P.Hill som kan plokca många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 3 Don't Be Weak
Spets efter 500: 3 Don't Be Weak / 6 Global Agency
Skrällen: 6 Global Agency
Rankingen: A: 3 B 6,4,1,5,8,10 C 11,12,7,2,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto