DD Tips Gävle 4/8

Publicerad på 4 Aug 2022 - 10:49

DrTrav

DrTrav

4 Aug 2022 - 10:49

DD-tips Gävle Torsdag 4/8

DD-1 4 Beat It
DD-2 3,5,9,10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Beat It blev för pigg i ledningen senast men höll klart godkänt som trea imål tillslut. Nu har Beat It fått två lopp i kroppen för Timo Nurmos och bör komma allt mer för varje start. Kort distans är en fördel för Beat It som är kvick iväg från start och min troliga ledare av loppet. Väl i spets har det blivit två segrar på tre försök och det är återigen anmlät barfota runt om. Förstahäst i loppet och spik på DD. 

7 Halley Wania slutade trea i långa E3 senast med vad det såg ut som obrukade krafter över linjen. Ikväll riskerar hon visserligen en tuff resa men sett till det hon visat i lopp hittills måste hon ändå räknas tidigt här ikväll. Formen ska fortsatt vara god.

2 Lawina visade inget extra senast, men till kvällens start väntar ett par spännande utrustningsförändringar som gör att man bör se upp. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Skulle Lawina få ett passande smyglopp kommer hennes spurt bita bra.

Min Vinnare: 4 Beat It
Spets efter 500: 4 Beat It
Skrällen:
Rankingen: A: 4,7 B 2,6,3,8 C 5,1

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Drake Kronos är en häst med höga förväntningar på sig och senast såg han klart förbättrad ut när han som fastlåst gick imål som fyra. Han är kvick iväg från start och skulle gynnas kraftigt av att hitta till ledningen ikväll. Väl i spets är nämligen Drake Kronos obesegrad på tre försök. Att det är anmält barfota bak är spännande och han ska ses med bra segerchans ikväll.

Tidig för mig är också 10 Greensboro Zet, han ha endast gjort fem starter i livet hittills men kommer med två raka segrar. Senast räkordsänkte han en hel del och stod för en mersmakande insats. Formen är på topp och även om Greensboro Zet är beroende av att det blir tempo på loppet ikväll från sitt bakspår ska han inte nonchaleras vid gardering.

3 Following har gjort det bra på svensk mark hittills och har på två starter en seger och en andraplats. Han har dock inte visat upp någon startsnabbhet ännu vilket såklart väcker frågetecken när det handlar om kort distans ikväll. Men för den som garderar är detta ett givet streck på kupongen trots allt.

Nämner även 9 Pure Atlas som testades barfota runt om för första gången senast, vilket inte såg ut att falla speciellt väl ut för hästen. Nu blir det tillbaks till skor på hovarna och kapacitet har Pure Atlas visat upp tidigare. Tidigt streck om man väljer att gardera.

Min Vinnare: 5 Drake Kronos
Spets efter 500: 5 Drake Kronos
Skrällen:
Rankingen: A: 5,10 B 3,9,7,4,6,C 1,2,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto