DD Tips Gävle 8/9

Publicerad på 8 Sep 2022 - 11:16

DrTrav

DrTrav

8 Sep 2022 - 11:16

Dagens Dubbel Gävle 8/9

DD-1 4 Asteroid
DD-2 5.6.10

3 Rader x 60kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
Starten blir väldigt spännande att följa i det här loppet med 3 Shirley Goodness och 4 Asteroid sida vid sida och den som drar det längsta strået och kommer till ledningen är den som startar med högst segerchans i loppet. Dom som har råd tar med båda hästarna på kupongen med det är dyrt att “dubbla” systemet och jag väljer att ta ställning.
4 Asteroid blir således min spik på DD. Spetsstriden är mycket oviss och det är sannerligen inte lätt att ta en längd på invändiga Shirley Goodness men jag landar till slut i att Björn Goop lyckas med den bedriften. Jag tycker han såg väldigt fin ut senast när han vann på 1.11.7 över medeldistans och med ett lopp i kroppen bör han vara ännu bättre nu.

3 Shirley Goodness öppnar även hon väldigt snabbt från start och lyckas Örjan Kihlström med bedriften att ta sig till ledningen är det självklart en bra chans att vinna det här sprinterloppet. Det här handlar om ett rent ställningstagande för mig och jag blir inte ett dugg förvånad om Örjan leder det här från start till mål.

Bakom är det främst 9 Nugget Zon som skulle kunna profitera om det blir en alldeles för våldsam körning mellan Örjan Kihlström och Björn Goop.

Min Vinnare: 4 Asteroid
Spets efter 500m: 4 Asteroid / 3 Shirley Goodness
Skrällen: 9 Nugget Zon
Rankingen A:4:3 B:9.6.10.5.2.8 C:1.7

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Invidia har varit ute i uttagningslopp till såväl Stochampionatet samt Derbystoet utan att kunna göra sig gällande men i den här typen av lopp har hon visat sig väldigt stark och vunnit tre lopp under sommaren. Hon har återigen ett dåligt utgångsläge men det är ett överkomligt motstånd och det ska vara en bra chans att runda sina konkurrenter.

5 Isabelle Sisu har även hon provat på tuffare omgivning och här är förutsättningarna bättre. Hon är snabb från start och Magnus A Djuse får ladda vad som går för att nå tätpositionen. Hon har bara vunnit 2/23 lopp i karriären men hon vann från ledningen 28/7 och får hon bestämma lite där framme leder hon loppet länge.

6 Precious Thing är kapabel med inte alls att lita på och efter att ha vunnit sitt försök i det tyska derbystoet gjorde hon tyvärr bort sig med en galopp i finalen. Det är en stark häst som tål att göra jobb på egen hand, men det gäller att sköta sig.

2 Summertime S. vann både försök och final under hästägarcupen 23/6 men har inte fått det att stämma därefter. Nu har hon ett perfekt utgångsläge bakom bilen och med en liknande prestation som vid segrarna kan hon vinna.

9 Go Peppergirl presterade inte på den nivån hon kan inom V75-senast. Hon har visat form innan dess och förhoppningsvis var det bara en sämre dag på jobbet.

11 Nymke Brigadoon söker efter formen och har inte nått upp till topparna hon visade under fjolåret. Hon kan mer, och får även hon plats på kupongen.

Min Vinnare: 10 Invidia
Spets efter 500m: 5 Isabelle Cash
Skrällen: 9 Go Peppergirl
Rankingen A:10.5.6 B:2.9.11 C:3.8.1.4.7.12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto