DD Tips Gävle Tisdag 18/8

Publicerad på 18 Aug 2020 - 15:00

DrTrav

DrTrav

18 Aug 2020 - 15:00

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll i Gävle. Nedan följer mitt tips. 

DD Tips Gävle Tisdag 18/8
DD1: 4,7,13,14
DD2: 6 Mellby Hope

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
7 Prince Yoda har visat fin form på sistone. Han klev runt sitt motstånd på ett bra vis till seger senast. Springspår här så vid en lyckad start här så kan det bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

13 Raja Ribb vann trots en tidig galopp i ett försök i Silverdivisionen på Bollnäs näst senast. Han galopperade sist också så han är inte helt stabil. I ett felfritt lopp här så fäller han många hästar till slut.

14 Västerbo Grosbois var ute i Sommartravet Final på Rättvik senast. Han kom då med en plusbetonad avslutning men då var redan Vae Victis Club som vann det loppet i mål så det räckte bara till en sjundeplats. Det är tufft med dubbla tillägg men får han hjälp med att tempot hålls uppe så biter hans avslutning bra till slut.

4 Daysofourlives var duktig när han vann från spets för tre starter sedan. Han fick problem med vagnen senast och utgick. Dåligt spår i volten men en strykning underlättar och kliver han iväg i rätt gångart så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och med rätt resa så kan han ha vissa möjligheter här.

9 Lukas Bris är van vid att möta tufft motstånd på rikstoton. Han hamnade i en kall rygg senast och då var den dagen förstörd. Med en bättre rygg att gå i den här gången så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Oilsheik har vunnit hälften av sina tolv starter i år. Han har dock inte lyckats i tre starter för Rauno Pöllänen. Nedstruken till innerspår nu och Malin Friman i vagnen för första gången och får han smyga med så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Ranking DD-1: A 7 B 13,14,4,9,2,11,10,12,15 C 8,6,3,5

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
6 Mellby Hope var inte som bäst senast och gången innan det så satt hon fast med sparade krafter i ett uttagningslopp till StoChampionatet. Hon känns väldigt bra nu meddelar man från stallet. Hon är snabb iväg så här tror jag att Ulf Ohlsson kan köra sig till spets. Ledningen är dock inget måste för hon kan vinna loppet från andra positioner med så jag tror hon blir svårstoppad här.

1 Lotusathena vann från ledningen senast. Skulle hon komma till spets igen så kan hon leda loppet länge. Innerspåret är dock lite lurigt och det kan bli problem med att hålla upp ledningen fast skulle hon lyckas så kan hon vara långt framme. 

9 Lolita Tooma är van vid att möta hårt motstånd. Hon gjorde det bra när hon plockade ner sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon sätter in attacken så kan hon utmana om en framskjuten placering här. 

4 Jasmine De Veluwe var inte som bäst efter en tids frånvaro senast. Lopp i kroppen nu så hon kan vara mycket bättre den här gången. Kan Magnus A Djuse hitta en bra väg med henne så kan hon duga mot det här gänget.

14 Infinite Knight har många hästar att kliva runt men hon har gott kunnande så med lite klaff så gör hon inte bort sig mot det här motståndet.

8 Lisa S.E. hakade på bra som tvåa i ett lopp som vanns av Havana Boko näst senast. Hon har bara vunnit 2 av 59 starter i karriären fast får hon en trevlig resa så kan hon ställa till med en överraskning men jag tror inte det räcker till seger. 

Ranking DD-2: A 6 B 1,9,4,14,8,15 C 5,7,10,12,11,3,13,2 

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto