DD Tips Gävle Torsdag 10/9

Publicerad på 10 Sep 2020 - 15:46

DrTrav

DrTrav

10 Sep 2020 - 15:46

Ikväll är det Gävle som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Gävle Torsdag 10/9
DD1: 7 Aramis Bar
DD2: 1,8,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
7 Aramis Bar har varit duktig vid två raka segrar. Han plockade ner Power från dödens senast. I ett litet fält här så kanske BJörn Goop kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

8 Click Bait vann lätt från ledningen för tre starter sedan. Han har efter det avslutat positivt vid två lopp i följd. Det var synd på läget nu för han är kvick iväg vid laddning men löser det sig med positionerna så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka långt här.

1 Summit In Sight orkade inte hela vägen från spets över lång distans senast så det slutade med en tredjeplats bakom Global Welcome som vann det loppet. Trevligt utgångsläge nu och med en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

5 Gerry har hittat rätt hos Reijo Liljendahl och kommer med fin form till den här starten. Kan Erik Adielsson servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

6 Union Forces väntar fortfarande på första segern i Stefan Melanders regi. Jorma Kontio upp för första gången nu är intressant och skulle ett par av de mer betrodda hästarna underprestera eller göra bort sig med galopp så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 7 B 8,1,5 C 6,3,4,2

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
8 Cyrano De B. var duktig när han vann ett långlopp på Bollnäs för tre starter sedan. Han hamnade i en dålig rygg senast men han fullföljde bra och kom in som femma bakom Aetos Kronos. Han kliver ner i klass nu och han kan öppna bra så här kanske det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

1 Master Blaster gjorde det bra som tvåa bakom Orlando Classic senast. Lopp i kroppen kan ha fört fram honom nu och får han ett trevligt lopp i den främre träffen så gör han inte bort sig.

9 Bear Hope kommer med två raka segrar. Han vann enkelt från ledningen senast. Han tål att göra lite jobb på vägen och då kan han bli svår att stå emot när Björn Goop sätter in slutstöten.

12 Messiah gick okej som trea i ett lopp som vanns av Lisa S.E. senast. Tråkigt läge nu så det behövs en del klaff på vägen men löser det sig med positionerna så kan han duga mot det här gänget.

2 Twinkle Face förstärks med Jorma Kontio och hon kan öppna bra från ett gynnsamt läge. Med en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

7 Down And Dirty kom med en härlig avslutning som tvåa bakom Naheed senast. Med rätt resa så biter hans avslutning bra till slut och då kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 8 B 1,9,12,2,7,10,3 C 5,4,6,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto