DD Tips Hagmyren & Årjäng 27/5

Publicerad på 26 Maj 2022 - 14:23

DrTrav

DrTrav

26 Maj 2022 - 14:23

DD-tips Åmål & Årjäng Fredag 27/5

DD-1 5,6,13
DD-2 3,4,5

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
13 Fighter Simoni är en bra häst för klassen som i den senaste starten satt fats med sparade krafter, krafter som kan komma väl till pass ikväll istället. Man har fått ett passande utgångsläge med springspår på tillägg och prickar bara kusken Carl Johan Jepson starten så kommer Fighter Simoni tidigt kunna sitta bra på det här. Detta är en individ som alltid har en vass polett sparad tillslut och man meddelar att det ikväll kan bli första gången man rycker tussarna ur hästens öron i lopp, vilket är spännande. Förstahäst.

6 Victorious Bonanza kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Senast vann han enkelt från ledningen och ikväll har man återigen fått passande utgångsläge. Från sitt springspår ses Victorious Bonanza som den tidiga ledare av loppet och väl i den positionen vet vi att han presterar bra. Kan leda runt om pånytt ikväll.

Nämner även 5 Bold Request som är en bra häst i grunden men som senast galopperade. Upphämtningen däremot var mersmakande och Bold Request visade att formen är bra. Utgångsläget är inte det bästa men vid gardering ska han inte nonchaleras. Felfri finns både fart och kunnande för att utmana om segern.

Min Vinnare: 13 Fighter Simoni
Spets efter 500m: 6 Victorious Bonanza
Skrällen: 5 Bold Request
Rankingen: A 13,6,5 B 10,9,1,8,2,12,3 C 11,7,14,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Great Skills gör ikväll en spännande debut för Daniel Wäjersten. Detta är ett sto som tillhörde årgångstoppen som treåring och som under fjolåret stod för flera gedigna insatser. Nu är det visserligen årsdebut och hon möter äldre hingstar men Great Skills är så pass spännande ikväll att jag rankar henne överst även om det är givet att gardera.

5 Money Smile såg ut att gå mot segern senast men fick tillslut ge sig precis på linjen. Formen är dock positiv och kunnandet är bra för klassen. Det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Money Smile står på tur för seger.

3 Kinky Boots är en häst med hög kapacitet. I den senaste starten gjorde han debut för Troels Andersen, då satt han fast med sparade krafter. Nu med det loppet i kroppen bör Kinky Boots vara förbättrad tills ikväll. Skulle han lyckas ta sig till ledningen blir han tuff att slå för övriga, i spets har Kinky Boots fyra segrar på fem försök.

Min Vinnare: 4 Great Skills
Spets efter 500m: 3 Kinky Boots / 5 Money Smile
Skrällen: 5 Money Smile
Rankingen: A 4,5,3 B 10,11,7,2,6,9 C 8,1,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto