DD Tips Hagmyren Lördag 12/9

Publicerad på 9 Sep 2020 - 17:20

DrTrav

DrTrav

9 Sep 2020 - 17:20

Det är Hagmyren som står som värd för Dagens Dubbel-spelet på lördag. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Hagmyren Lördag 12/9
DD-1: 2,3,6
DD-2: 6,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
2 Antonio Tabac vann enkelt från ledningen näst senast. Han hade ett dåligt läge i Sundsvall Open Trot senast fast han gjorde ändå en bra insats när han kom i mål som fyra bakom Milligan's School. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit nu och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Milligan's School hade innerspår i Sundsvall Open Trot senast och han tackade för det fina läget med att leda loppet från start till mål. Det blir nog svårare att komma till täten nu men får han ett trevligt lopp i den främre träffen så kan vara långt framme igen.

6 Missle Hill spurtade in till seger i Jubileumspokalen på Solvalla senast. Han gynnades då av att det gick alldeles för fort där framme i täten men han gjorde det ändå bra. Med rätt resa här så kan han bli farlig över upploppet.

4 Very Kronos skötte sig perfekt senast och var då fullständigt överlägsen i ett enklare gäng. Han har nära till galoppen men felfri så kan han inte räknas bort. Nu kommer han ut över sprinterdistans för första gången och har han en bra dag så kan han duga mot det här motståndet.

9 Dreammoko var duktig när han vann ett lopp i den högsta klassen över kort distans på Bollnäs i slutet av juli. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Solänget för halsinfektion. Löser det sig med positionerna och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 2,3,6 B 4,9,5,1 C 11,8,7,12,10

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
10 Alone var ute i Jubileumspokalen senast. Han slog då på en kortare galopp på upploppet så det slutade med en sjundeplats bakom Missle Hill som drog det längsta strået i det loppet. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

6 Vagabond Bi spurtade in till seger via open stretchen i finalen av Bronsdivisionen på Åby näst senast. Han gjorde det bra mot tufft motstånd senast. Nu gör han första starten i Silverdivisionen men med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Coogan vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så gjorde han en ny bra insats men han fick ge sig mot Sir Henry P.Hill som kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Han har en del galopper i raden så han är inte helt stabil men i ett felfritt lopp nu så kan han bli att räkna med över upploppet.

4 Heading Reference kom med en stark avslutning som trea bakom Sir Henry P.HIll senast. Han har dragits med dåliga lägen en tid men nu har han äntligen fått ett bra spår. Han kan öppna fort och skulle ledningen nås så provar man nog i spets och då kan han vara långt framme.

2 Doctor Doxey Zenz kom i mål som fyra i nyss nämnda lopp som vanns av Sir Henry P.HIll senast. Utgångsläget är fint och distansen är passande. Han trivs med tätkänning så kan Mathias Andersson få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 10 B 6,5,4,2,7,3,9,11 C 12,1,8

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto