DD Tips Halmstad 10/1

Publicerad på 10 Jan 2022 - 11:36

DrTrav

DrTrav

10 Jan 2022 - 11:36

DD-tips Halmstad Måndag 10/1

DD-1 2,5,6
DD-2 2 Lisa Lisieux

3rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Thriller N.P. gjorde endast sju starter under 2021 och avslutade året med två starka prestationer. Nu kommer man med en formkurva som pekar uppåt och tränaren Magnus Dahlén har stallform så det skriker om det. Jag blir inte förvånad om Thriller N.P. inleder nya året på bästa sätt och i min bok är det första strecket i loppet.

6 Hurricane River är en annan som kommer med bra form till kvällens start. I den senaste starten fick man se sig som knappt slagen av Florist och Nero Maximus och för två starter sedan vann man på bra sätt. Hittar Johnny Takter ner i en bra position från start så är Hurricane River ett tidigt segerbud i loppet.

Favoriten 2 Can Lane rankar jag ner lite då detta är en individ som är svår att räkna på då han brottas med en del halsproblem. Men samtidigt är 2 Can Lane inne i en bra period just nu och står på tur för seger efter flera bra insatser. Den senaste prestationen är inget man ska lägga fokus vid då han backades sist och aldrig fick ta ut sig. Från en bra position kan man tidigt sitta i ledningen och väl i spets är man sen hästen att slå.

Min Vinnare: 5 Thriller N.P.
Spets efter 500m: 2 Can Lane
Skrällen:
Ranking: A 5,6,2 B 10,9,4,1,3 C 7,8,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD spelet med att spika 2 Lisa Lisieux. Detta är ett sto som trivs allra bäst när hon får vara med i den främre träffen och jag är inne på att det är just detta som gjort att hennes prestationer varierat. Henrik Thomsen tränar och ska även köra ikväll vilket jag ser som ett plus, och räknar samtidigt att han inte gör resan från Danmark utan att vässa sin häst lite extra. Från bricka två är Lisa Lisieux den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ser jag inte på förhand vem av övriga som ska sätta upp tempo på loppet. Får då Lisa Lisieux bestämma en bit kommer hon bli tuff att plocka ner. Jag spikar till 36%.

Motbud
7 Global Countess är numera i träning hos Hanna Lähdekorpi efter att tidigare varit hos Mattias Djuse. Detta är ett sto som matchats i tuffa årgångslopp hela livet och var kvalade i somras in till finalen av långa E3. I debuten för Lähdekorpi senast blev det galopp och formen är såklart svårbedömd ikväll. Hon har dessutom inte vunnit på länge och jag vill se Global Countess prestera igen innan jag kommer gå på henne.

Nämner även 8 Emelie E. som har visat fin form på slutet och satt fast med mycket sparat i den senaste starten. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Emelie E.är kvick iväg från start och hittar hon bara ner i en vettig position kan detta var skrällen man inte ska nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 2 Lisa Lisieux
Spets efter 500m: 2 Lisa Lisieux
Skrällen: 8 Emelie E.
Ranking: A 2 B 7,8,5,10,12,6,9 C 3,1,11,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto