DD Tips Halmstad 10/7

Publicerad på 9 Jul 2021 - 12:45

DrTrav

DrTrav

9 Jul 2021 - 12:45

Dagens Dubbel Halmstad 10/7

DD-1 5 Laradja Vrijthout
DD-2 8,12,14

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
5 Laradja Vrijthout försökte jag jobba in senast på Dagens Dubbel, då höll hon starkt från ledningen men fick se sig slagen sista biten. Han kan öppna kvickt och till dagens start växlar man upp till amerikansk vagn. Det är även kort distans vilket är ett plus. Det finns andra konkurrenter som också öppnade bra från start men hittar Laradja Vrijthout till ledningen är detta hästen med störst segerchans. Jag tar ställning och spikar på Dagens Dubbel.

1 Astronascente Zac gjorde det bra för två starter sedan när man gick i mål som tvåa i klass I-finalen. Han kan öppna kvickt och skulle han hålla upp innerspåret idag ökar segerchansen avsevärt. I den senaste starten blev det tidig galopp. Gynnas av kort distans och till endast 14% är det ett givet streck på V75.

3 Rackham kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, prestationen var väldigt bra och med formen på topp kommer vi säkerligen på nytt få se en fin prestation av denna femåring. Rackham har en fin utvecklingskurva och även om man inte kan vara med i någon spetskörning från början så kan det gynna hästen. Får de andra köra mot varandra inledningsvis och tempot hålls uppe i loppet kommer Rackham bli tuff att stå emot sista biten. Skulle inte förvåna mig om kusk och tränare Christoffer Eriksson synar dödens så fort tempot bedarrade.

Skrällen är 4 Get Ready On Tour. Han trivs bäst över kort distans och öppnar kvickt första biten. Tränaren Ulf Stenströmer meddelar att hästen tar i bättre i ledningen och kommer man dit ska man köra i den positionen. Så sent som i lördags vann 4 Get Ready On Tour med sparade krafter och tussarna oryckta.

Min Vinnare: 5 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 5 Laradja Vrijthout / 1 Astronascente Zac / 4 Get Ready On Tour
Skrällen: 4 Get Ready On Tour
Rankingen A: 5 B 1,3,4,2,10,7,6,8 C 9,11,12

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
12 Chicharita kommer med imponerande sex raka segrar på kontot till dagens start. Formen är bra och Chicharita har sett fin ut i två starter i Finland, båda segrarna är tagna från ledningen. Det som gör de hela lite ovisst idag är att åtta av karriärens nio segrar är tagna från ledningen, en position det inte talar för att man kommer till idag. Men det skulle heller inte förvåna mig om kusken Örjan Kihlström som kör för första gången idag tidigt tar ett initiativ i loppet för att låta hästen vara med i den främre träffen direkt. Men känslan är ändå att Chicharita inte är beroende av ledningar för att kunna vinna loppet. Med formen på topp och bra kunnande är detta förstahästen i loppet.

Framhåller även 14 Kali Smart som stod för en rapp avslutning senast då hon tävlade barfota runt om och med amerikansk vagn för första gången. Det blev seger direkt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn på nytt. Fart har detta fyraåriga sto visat att hon besitter och strular det inte för mycket med positionerna längs vägen idag så man men ett givet segerbud återigen.

Plockar även med 8 Beauty Wind på systemet. Hon har visat sig duga bra i dessa sammanhang och även om utgångsläget inte är det bästa så kan hon med någorlunda klaff vara med och utmana om de framskjutna placeringarna. En skräll att betala för till 5%.

För den som söker ytterligare streck på systemet är 11 Rock My Dreams tidig. Hon kommer med en färsk seger i bagaget och skulle kusken Magnus A Djuse vara offensiv och komma igenom bra från start finns det på kartan att man skulle kunna nå hela vägen fram till ledningen. Lyckas man med det är såklart mycket vunnet. Men såklart att det skulle kunna bli fel också, dock känns 3% för lågt för lågt vilket det är i nuläget.

Min Vinnare: 12 Chicharita
Spets efter 500m: 12 Chicharita / 11 Rock My Dreams
Skrällen: 8 Beauty Wind
Rankingen A: 12,14 B 8,11,2,15,10,7,6,1,13 C 3,4,9,5

Lycka till med spelet
@drtrav aka @Mvberra (Oliver Bergman)

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto