DD Tips Halmstad 23/5

Publicerad på 23 Maj 2022 - 11:29

DrTrav

DrTrav

23 Maj 2022 - 11:29

DD-tips Halmstad 23/5

DD-1 1,3,6,9,11
DD-2 2 Nova Mahiron

5 rader x 50 = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
6 Vinci Nice har varit ute i tuffa lopp på slutet. För fyra starter sedan vann hon ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie och inkasserade 300.000kr på kontot. Örjan Kihlström körde då och han sitter även i vagnen ikväll. Motståndet är inte lika tufft som i den senaste starterna men dock är det ett minus att Vinci Nice ikväll ska tävla med skor på hovarna. Men för mig är han ändå förstahästen och han är given på kupongen.

3 Larry Wood har visat att han duger emot årgångseliten. Han kvalade in till Kungapokalen och i finalen sotd han för en rapp avslutning i skymundan. Han lever på sin speed och från bricka tre kommer Larry Wood kunna få ett passande lopp i den främre träffen och med tanke på tränaren Joakim Lövgrens stallform för dagen känns Larry Wood spännande till 4%.

Nämner även 9 Donizetti som fick ett tufft lopp i dödens senast och orkade då inte hela vägen in i mål. Nu med två lopp i kroppen bör formtoppen vara nära och skulle Donizetti slippa göra för mycket grovjobb längs vägen kommer han plcoka många placeringar tillslut.

1 Il Forte kommer bli en faktor i loppet. Detta är en startkatapult som överraskade många om inte alla för tre starter sedan när han bara länsade undan i ledningen på V75 och vann till över 70ggr på toton. Efter det har han vunnit en final på V75 från just spets och det troliga är att Il Forte just sitter i ledningen ikväll igen. Väl i den positionen ska det bli spännande att se hur han står sig mot kvällens motstånd. Finns dock risk att den otroliga formen som Il Forte haft en längre tid nu börjar ebba ut där av är han aningen hårt spelad nu till 30% på V64.

Min Vinnare: 6 Vinci Nice
Spets efter 500m: 1 Il Forte
Skrällen: 3 Larry Wood
Ranking: A 6,3 B 9,1,11,12,7 C 2,10,5,8,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Nova Mahiron avslutade 2021 med att vinna en final av Diamanstoet på mycket bra sätt. Senast handlade det om årsdebut och Nova Mahiron imponerade direkt genom att vinna ohotad från ledningen. Nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en del och dessutom är det anmält barfota runt om för första gången i livet! Oavsett om Nova Mahiron laddas för ledningen eller körs bakifrån ikväll så är segerchansen hög. Given förstahäst och spik på DD.

Framhåller även 10 Red Lady Express som vann långa E3 2021 och som för tränaren Björn Goop tagit ytterligare kliv i utvecklingen. För Björn har det blivit tre segrar på fyra starter. Hon missgynnas visserligen av bakspår ikväll men med Björn Goop med i matchen så kan han hitta en passande styrning för Red Lady Express ändå, och sett till kapacitet ska hon räknas tidigt ikväll trots allt.

Nämner även 5 Glorius Rain som även hon är intresserad av ledningen ikväll. Hon fick visserligen ge sig frå spets senast, men då kunde man inte köra på henne fullt ut över upploppet. Till kvällens start ändrar man lite i utrustning vilket är spännande och till endast 4% kan detta var skrällen i loppet för den som garderar.

Min Vinnare: 2 Nova Mahiron
Spets efter 500m: 2 Nova Mahiron / 5 Glorius Rain
Skrällen: 5 Glorius Rain
Ranking: A 2 B 10,4,5,6,11,7 C 12,9,8,3,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto