DD Tips Halmstad 25/10

Publicerad på 25 Okt 2021 - 13:02

DrTrav

DrTrav

25 Okt 2021 - 13:02

DD-tips Halmstad 25/10

DD-1 10,13
DD-2 10 Yuvaraj

2rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
10 Under Armour är en fyraåring som haft förväntningar på sig hela livet, men kanske inte har levt upp till dessa fullt ut ännu. Han inledde året bra med fina prestationer och med en tredjeplats på V75 som sticker ut. Men efter det har han inte fått det att stämma fullt ut. Men inför kvällens start rapporteras Under Armour träna förbättrat och stall Lövgren håller fin form för dagen vilket brukar kunna smitta av sig på hästarna. I ett öppet lopp på förhand väljer jag att gå kort och då gillar jag rapporterna kring Under Armour och löper han bara upp till sitt kunnande ska han ses med god segerchans ikväll.

Men dubblar ändå systemet med 13 Keegan Trot som är intressant till 10%. Han har haft lite problem med att hålla sig i trav emellanåt men i den senaste starten travade han felfritt och resultatet blev då också att man vann loppet enkelt via 13,2 sista 1000m. Hanna Lähdekorpi är både en skicklig kusk och tränare som kanske hittat rätt med sin travare nu. Skulle Keegan Trot stå för en liknande prestation som senast är man med och slåss om segern på nytt. Känns given att betala för till 10%.

Nämner även 5 Borga Inkasso som visade fin inställning när hon vann från ledningen för två starter sedan och senast kom hon aldrig riktigt till från en position långt ner i kön. Hon är kvick iväg från start och skulle hon nå ledningen är mycket vunnet. Det är dock frågetecken kring distansen.

Min Vinnare: 10 Under Armour
Spets efter 500m: 5 Borga Inkasso
Skrällen: 13 Keegan Trot
Ranking: A 10,13 B 5,8,12,7,11,2,14,9 C 5,6,15,3,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
I den avslutande avdelning kommer ända spiken i omgången, och det är 10 Yuvaraj. Detta är en talangfull individ som är härdad mot tufft motstånd, bland annat har han gjort det okej i kval till både Derbyt och Europaderbyt under året. Detta är ett löfte som Peter Untersteiner förfogar över och som han säkerligen vill visa upp i fin författning här på hemmabanan. Ikväll är motståndet mer passande och Yuvaraj tål dessutom att göra en del själv under vägen. Man står 40m före 13 Staro Leonardo och jag räknar med att Peter Untersteiner kommer vara offensiv från start för att se till att inte bjuda in hästarna bakom honom. Även om 8 Ornello kan bli en tuff nöt om han skulle kunna ta sig till ledningen så är Yuvaraj en bättre häst i min bok och jag väljer att spika.

Motbud
8 Ornello tvingades att göra grovjobbet i tredjespår sista 800m senast och även om han blir något trött till slut så höll han ändå farten klart godkänt hela vägen. Formen är bra och ikväll är utgångsläget spännande med springspår på tillägg och bara en häst på start. Prickar kusk och tränare Conrad Lugauer starten kan man tidigt sitta i ledning och från den positionen har sju av karriärens totalt åtta segrar kommit.

13 Staro Leonardo är den enda på bakersta volten som kommer till start med med bevisad form. Detta är en individ som jag personligen gillat men från 60m tillägg är det aldrig enkelt att vinna travlopp och det finns mycket som kan strula längs vägen när man sitter långt bak. Men kapacitet finns och skulle det klaffa så kommer man runda många tillslut och för den som garderar ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 10 Yuvaraj
Spets efter 500m: 8 Ornello
Skrällen:
Ranking: A 10 B 8,13,12,7,9,15,14,2,1 C 6,4,3,5,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto