DD Tips Halmstad 3/4

Publicerad på 3 Apr 2022 - 15:19

DrTrav

DrTrav

3 Apr 2022 - 15:19

Dagens Dubbel Halmstad 3/4

DD-1 3.5.7.8.10
DD-2 8 Upper Face

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
7 Broadway Sun ska såklart vara favorit i loppet och han kommer till den här starten med tre raka segrar och han har sett väldigt fin ut. Blir han släppt till ledningen är loppet med största sannolikhet över men det finns några startsnabba hästar invändigt som mycket väl kan tänkas att köras i ledningen. Han är spelad till närmare 80% i skrivande stund och det är alldeles för högt.

3 It’s Time och 5 Fromming gör upp om ledningen initialt och jag hoppas verkligen att man vill köra i den positionen över kort distans. 3 It’s Time har vunnit nio gånger från ledningen på fem försök och han visade prov på en bra inställning vid segern senast.

5 Fromming fick en tuff resa senast och jag tycker han är klart bäst när han får gå i ledningen. Om han kommer dit är han intressant.

8 Piccadilly kommer vara förbättrad nu med årsdebuten avklarad. Han brukar gå hela vägen in i mål och skulle det bli ett hårt tempo på loppet kommer han in i matchen.

10 Borups Umami gick en 11-tid över distansen näst senast och var betrodd av spelarna på V75 i starten i starten därefter. Från det här läget behövs det såklart lite tur tempo och tur med positioner men om det klaffar är han bra nog att utmana.

 9 Global Workaholic  ska göra året första start. Han är svårbedömd nu men kan mycket i grunden och jag vill inte spricka på honom.

Min Vinnare: 7 Brodway Sun
Spets efter 500m: 3 It’s Time / 5 Fromming / 7 Broadway Sun
Skrällen: 5 Fromming
Rankingen A: 7 B:3.5.8.10.9 C:11.6.4.1.2

Dagens Dubbel  2 - 2140m Auto
8 Upper Face var påpassad av spelarna på V75 senast men satt fast på innerspåret då och fick aldrig chansen. Han glänste vid segern dessförinnan när han vann på 11.8 över kort distans och formen är det säkerligen inget fel på. Vi kan förvänta oss en offensiv styrning av Kolgjini och jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här. DD-spik.

1 Romero är snabb från start och skulle han lyckas med att hålla upp ledningen är han extra intressant. Han fick det förvisso perfekt serverat vid segern senast men intrycket var bra och oavsett om det blir någon ledningen eller inte tror jag att han är med där framme till slut.

5 Andre Ward kan riktigt mycket i sina ljusa stunder och att han ska tävla barfota är ett stort plus. Nu har han bytt regi från Flemming Jensen till Steen Juul och förhoppningsvis har miljöombytet gjort honom gott.

9 Copaca Banana har varit bra varje gång på slutet och han har en ruskigt snabb avslutning när han får gå med i ryggar och spara på sin speed. Näst senast gick han en stark slutrunda som tvåa bakom Stenson och starten därefter höll hon bra som tvåa bakom en överlägsen Laradja Vrijthout.

Min Vinnare: 8 Upper Face
Spets efter 500m: 1 Romero / 3 Toto Barosso / 5 Andre Ward
Skrällen: 9 Copaca Banana
Rankingen A:8.1.5.9 B:7.3.6.4.2.10

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto