DD Tips Halmstad 4/10

Publicerad på 4 Okt 2021 - 12:39

DrTrav

DrTrav

4 Okt 2021 - 12:39

DD-tips Halmstad Måndag 4/10

DD-1 1,4
DD-2 1,2,4

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Red Mile Brodde kommer med två raka seger i bagaget till kvällens start, senast kördes man offensivt mitt i loppet och vann sen enkelt från dödens sista varvet. Detta är en allround femåring som inte är beroende av något speciellt upplägg för att prestera. Det troliga är att man kommer behöva göra en del grovjobb själv här men trots det ska man ses med bra segerchans på förhand.

Skrällen är 1 Mad Princess som var ute och mötte alldeles för tufft motstånd i den senaste starten. Men innan dess har femåringen visat fin form och var bra som knappt slagen för två starter sedan. Han är kvick iväg från start och kanske provar kusken Stefan Persson i ledningen ikväll. Oavsett så är formen och distansen något som ska ses som ett plus för Mad Princess och när vi dessutom endast får 5% på spelet så är detta en given skräll att betala för i min bok.

Nämner även 5 Alpha Peak som gjorde det bra bakom Reddington och Global Agreement i den senaste starten. Får han sitt lopp finns fart som kommer fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Red Mile Brodde
Spets efter 500m: 1 Mad Princess
Skrällen: 1 Mad Princess
Ranking: A 4,1 B 5,2,6,9 C 3,7,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Andover Heaven har verkligen haft ögonen på sig hela karriären, då han är efter toppstoet Fascination. Men treåringen kommer nu med en resultatraden som är allt annat än munter läsning, men det måste nämnas i sammanhanget att hon har varit ute och mött tufft motstånd på slutet. För två starter sedan var det bland annat kriteriekval. Ikväll har Andover Heaven ett intressant utgångsläge men har samtidigt visat vid sina segrar att hon inte är beroende av ledningen. Så det ska bli spännande vilken taktik Joakim Lövgren som både tränar och kör väljer med sitt framtidslöfte här. Bra segerchans oavsett.

4 Power Glide är en småtrög individ som visat sig besitta en fin inställning och vilja. Han har stått för några positiva insatser på slutet och kanske håller det på att lossna för honom nu. Det låter på förhand som att Ulf Stenströmer gärna ser hästen i ledningen ikväll. Men frågan är om det är ledigt i den positionen? Till låg procent är detta en skräll jag gärna betalar för.

Nämner även 2 Fire Edition som kommer med bra form till kvällens start och står på tur för att ta första segern. Kanske är det dags ikväll?

12 Falm har ett tufft utgångsläge med bakspår på tillägg. Men detta är en femåring som vet vart mållinjen finns då han vunnit fyra av sina fjorton starter under 2021. 

Min Vinnare: 1 Andover Heaven
Spets efter 500m: 1 Andover Heaven / 4 Power Glide
Skrällen: 4 Power Glide
Ranking: A 1,4,2 B 12,5,3,6,11 C 9,13,10,7,8

Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto