DD Tips Halmstad 7/7

Publicerad på 6 Jul 2022 - 19:50

DrTrav

DrTrav

6 Jul 2022 - 19:50

Dagens Dubbel Halmstad 7/7

DD-1 3 Imhatra Am
DD-2 3.8.11.15

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -1609m Auto
3 Imhatra Am tillhör de absolut bästa stona i kullen och hon öppnar Snabbare från start än Chebba Mil som är den värsta utmanaren på förhand. Når hon ledningen blir hon ingen lätt nöt att knäcka men Per Nordström vill säkert ha ett finger med i spelet i spetsstriden med 5 Good Vibes och det skulle kunna bli en tuff öppning på loppet. Jag tar ändå ställning och spikar henne inom DD-spelet.

2 Chebba Mil har vunnit 8/13 lopp i karriären och har imponerat vid sina tre starter på svensk mark som samtliga har slutat med seger. Hon vann Drottning Silvias Pokal tidigare i år och imponerade stort och även om det känns som en häst som passar bättre över medeldistans och längre distanser så är hon en mycket tidig utmanare.

5 Good Vibes lyckades inte hålla ledningen i uttagningslopp från spår 1 bakom bilen men Per Nordström som tränar hästen säger att hon öppnar klart Snabbare när hon startar en bit längre ut i banan, vilket hon gör nu. Hon kanske inte håller samma högsta nivå som ovan nämnda hästar men skulle hon nå ledningen över den korta distansen leder hon loppet länge.

4 Losch Boko har tagit rejäla kliv till det här året och har vunnit 4/7 lopp. Hon har sin bästa bit till slut och skulle gynnas av ett hårt tempo på loppet.

1 Global Creation imponerade stort i sitt försök och visade prov på en härlig inställning över upploppet och vann loppet före Good Vibes trots att hon fick en mycket tuff resa.

Min Vinnare: 3 Imhatra Am
Spets efter 500m: 3 Imhatra Am / 5 Good Vibes
Skrällen: 5 Good Vibes
Rankingen A:3.2 B:5.4.1 C:8.9.10.7.6

Dagens Dubbel 2 - 3140m Volt
15 Spickleback Face får tipset trots att han startar med ett bakspår på tillägg. Han har matchats i tuff konkurrens och trivs med förutsättningarna med tre varv. Han har förvisso inte sett som bäst ut på slutet men det finns förklaringar till det och han har inte trivts med banunderlaget när det har varit taskiga väderförhållanden.

11 Hades De Vandel är van tuff konkurrens från Vincennes och fick stort förtroende av spelarna inför starten i V75-omgången från Bjerke 12/6. Han startade med 40 meters tillägg då och det blev för långt fram till slut men avslutningen av loppet var av bästa sort. Han satt långt bak i kön i sista sväng men det bet riktigt bra när han gav sig iväg ute i fjärdespår och han gick väldigt fort längst ut i banan över upploppet.

3 Lucifer Sam startar med fyrtio meters försprång till ovan nämnda hästar och jag tror att han kommer iväg Snabbare från start än 5 King Cole och därmed sitter i ledningen tidigt. Han är missgynnad av att det bara är två hästar på tjugo meters tillägg, vilket gör att hästarna på 40 meters tillägg får lättare att komma till i loppet men Stefan Persson får försöka dra på i ett jämnt tempo där framme och grilla sina konkurrenter.

Jag vill främst lyfta fram 8 Guzz Mearas som inte har fått det att stämma i år men han kan väldigt mycket i grund och botten och skulle han få det att fungera är han absolut bra nog att kunna utmana.

5 King Cole har verkligen tänt till på slutet och varit fin vid två raka segrar. Det är tuffare emot nu men samtidigt startar han i den främre volten och jag tror inte att man känner sig slagna på förhand.

6 Totto Barosso har lätt till galopp och vi får se hur han hanterar voltstart men att det bara är två hästar på volten är en stor fördel och han är kraftigt gynnad av den dryga distansen.

Min Vinnare: 15 Spickleback Face
Spets efter 500m: 3 Lucifer Sam
Skrällen: 8 Guzz Mearas
Rankingen A:15.11.3 B: 8.5.6.9.14.12.8 C:2.4.1.13.7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto