DD Tips Halmstad 9/7

Publicerad på 8 Jul 2022 - 14:24

DrTrav

DrTrav

8 Jul 2022 - 14:24

Dagens Dubbel Halmstad 9/7

DD-1 7 Jeans'n Passion
DD-2 1,6,8

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
7 Jeans'n Passion har stått för flera starka prestationer på slutet, senast blev det dock galopp efter 700m och tappade mycket på det. Men upphämtningen var av högsta klass, sista 800m gjordes ute i tredjespår och trots att hon fick en dålig rygg längs vägen gick Jeans'n Passion mycket snabbt över upploppet. Formen är på topp och med ett offensivt upplägg från start i denna spårtrappa skulle jag inte bli förvånad om hon tidigt sitter i ledningen här. Väl i spets har det blivit fyra seger på sex försök och över en distans som passar Jeans'n Passion väl så kommer hon inte bli lätt att plocka ner för övriga. Spik på DD.

Nämner även 9 Hattusa som kommer med dokumenterad form och även hon avslutade mycket rappt över upploppet senast. Från bricka nio är hon garanterad en vettig position från start och nu när det är bilstart igen så är det återigen amerikansk vagn. Tränaren Ulf Stenströmer är optimistisk och med ett smyglopp där Hattusa får spara speeden kommer hon fälla många den sista biten.

12 Nina Ginto är en skäll i loppet. Hon vann mot enklare konkurrenter senast och skulle hon komma in i loppet på ett bra sätt finns både form och fart för att utmana om segern tillslut. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus.

Min Vinnare: 7 Jeans'n Passion
Spets efter 500m: 7 Jeans'n Passion
Skrällen: 12 Nina Ginto
Rankingen A 7 B 9,12,8,4,11,5,14,2,13 C 10,1,15,3,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Night Brodde är mycket startsnabb vilket han visade i sitt Elitloppsförsök tidigare i år, då spetsade man från bricka fem men väl i finalen slutade allt med en galopp i ingången till upploppet. I Paralympiatravet spetsade man från samma utgångsläge som idag men även där blev det galopp i början av upploppet. Det är såklart att galoppera på slutet är oroväckande men skulle Night Brodde hitta till ledningen idag kommer han bli svår att plocka ner om han håller sig till trav hela vägen. Endast 11%.

6 Rackham är mycket intressant idag till endast 3%. Även senast var han mitt drag i loppet, men då blev det galopp med 250m kvar. Det fanns en hel del sparade krafter kvar när galoppen kom och det var på grund av att det gick för snabbt i slutkurvan som det blev galopp. Från stallet meddelade man att han troligtvis varit tre i mål felfri. Man meddelar även att Rackham ska vara ännu bättre idag och att man kommer vara aktiva från start denna gången. Kapacitet och fart har Rackham visat tidigare och han tål även att göra en del jobb på egen hand. Skulle Rackham prestera på topp så räcker hans kunnande för att utmana om segern här. Endast 3%!?

1 Emoji är också tidig på kupongen. Han har nu gjort tre starter i år och visade senast vid segern att formtoppen är nära. Han kan öppna bra även om det troliga är att han inte håller upp sitt innerspår så kommer Emoji kunna sitta bra på det i loppet. Det är barfota runt om och amerikansk vegan som gäller och när Flemming Jensen reser över sundet gör han det ofta i angeläget ärende.

Min Vinnare: 8 Night Brodde
Spets efter 500m: 8 Night Brodde
Skrällen: 6 Rackham
Rankingen A 8,6,1 B 11,10,5,4,3 C 9,12,7,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto