DD Tips Jägersro 12/10

Publicerad på 12 Okt 2021 - 12:34

DrTrav

DrTrav

12 Okt 2021 - 12:34

Dagens Dubbel Jägersro 12/10
DD-1 5 Wild Love
DD-2 1,2,3,9,11
5 rader x 40kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi segraren av Harper Hanovers under Elitloppshelgen, 5 Wild Love. Hon har under sommaren startat i flera av de tuffaste storloppen och även om formen inte är densamma ikväll så står hon kapacitetsmässigt huvudet högre än konkurrenterna här. I den senaste starten travade Wild Love 09,2 sista 800m och bevisade återigen vilken fart hon besitter. Ikväll är hon ensamt sto i loppet men ska trots det ses med störst segerchans i loppet. Får hon en bra rygg att lifta med i kommer hon kunna speeda ner samtliga tillslut. Men finns även med i leken att hon plockar ner ledaren från dödens och sen håller undan till seger.
Motbud
4 Velvet Gio lever på sin styrka och är en rejäl häst som alltid gör sitt. Under 2019 och 2020 firade Velvet Gio fina triumfer men i år har han inte hittills fått ut sitt kunnande på samma sätt. Men kapacitetsmässigt duger han bra för att segerstrida i ett lopp som detta och ska inte nonchaleras vid gardering. Men att han ska tävla med skor är ett minus och därför väljer jag att spika emot ikväll.
Nämner även 6 Toddler som avslutade bra i den senaste starten och visade då att formen är på gång. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer sen Toddler kunna leda loppet länge.
Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 6 Toddler
Skrällen: 6 Toddler
Rankingen: A: 5 B 4,6,8,3 C 7,2,1
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Nouba Mom är en individ med högt kunnande men som har en tråkig resultatrad. Men formen är betydligt bättre än vad som går att läsa i programmet. I den senaste starten var hon ute i Europaderbykval och mötte hästar som Calgary Games och Mister Hercules. Någon kanske också fastnar i ett hon står hårt inne i loppet på pengar, men detta är ett sto som vid flera tillfällen visat att hon har kapacitet som räcker långt för klassen. Håller hon sig bara till rätt gångart ikväll bör hon kunna hålla upp innerspåret från start och väl i den positionen ska också segerchansen vara hög.
9 Artemide Zack måste man bara gilla. Senast höll hon bra från ledningen och visade då att den sämre prestationen dessförinnan bara var en engångshändelse. Från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. Lotsar sen Johnny Takter henne i de rätta ryggarna under loppet kommer Artemide Zack ha en vass polett att tillgå tillslut. Kan vara skrällen i omgången?
Nämner även 3 Hickomisschampagne som är lite svårbedömd formmässigt, men att detta är en sjuåring som kan mycket i grunden råder det inget tvivel om. Nu ska man även ändra lite på balansen, man går från barfota fram till barfota bak och kanske är det de som får Hickomisschampagne att tända till igen.
Min Vinnare: 1 Nouba Mom
Spets efter 500m: 1 Nouba Mom
Skrällen: 9 Artemide Zack
Rankingen: A: 1 B 9,3,2,1112,,8 C 4,6,5,7
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto