DD Tips Jägersro 23/8

Publicerad på 22 Aug 2022 - 14:18

DrTrav

DrTrav

22 Aug 2022 - 14:18

DD Tips Jägersro Tisdag 23/8

DD1: 2,7
DD2: 3 Kentucky River

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
7 Lulius Boko har endast gjort sju starter i livet, men är också obesegrad och har visat kunnande som räcker långt. Senast var det amerikansk vagn för första gången, vilket gav en härlig effekt framförallt från start. Ikväll adderas detta utan att tävla barfota runt om för första gången vilket känns mycket spännande. Han är det troliga ledaren av loppet och är också hästen att slå för övriga.

2 Aquarius Face stod för en riktigt bra prestation för två starter sedan, då blev man trea i Prix Readly Express och gjorde då jobbet på egen hand utvändigt om Francesco Zet. Senast blev det dock galopp och även om han inte är helt att lita på i loppen så ska en felfri Aquarius Face inte nonchaleras från ett passande utgångsläge.

10 Sourire Frö har under året fått visa upp att han tillhör toppen i kullen. Han är jämn och stabil i sina insatser och sitt försök till Sprintermästaren vanns från dödens. Senast vann man enkelt från spets och Sourire Frö kommer med bra form. Han tål även att göra en hel del jobb på egen hand vilket troligen också kommer behövas ikväll från bricka tio bakom bilen.

Min Vinnare: 7 Lulius Boko
Spets efter 500m: 7 Lulius Boko
Skrällen:
Ranking: A 7,2,10 B 8,6,12,9,5,11 C 4,3,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Vi avsluta V75 omgången med att spika, 3 Kentucky River. Han har gjort sex starter för Per Nordström och vunnit fyra av dessa. Nu återkommer han efter lite uppehåll men det är inget som oroar nämnvärt. Utgångsläget är passande och Per Nordström har siktet inställt på ledningen ikväll. En position Kentucky River är obesegrad från efter tre försök. Men samtidigt är han inte beroende av spets utan kan vinna loppet från andra positioner också. I min bok startar Kentucky River med bra segerchans och jag spikar.

Motbud
8 Akilles Face är främsta motbudet till min spik på förhand trots sitt utgångsläge. Detta är en individ som alltid visat prov på hög kapacitet, men som har haft svårt att hålla sig till trav emellanåt. För två starter sedan testade man amerikansk vagn för första gången och då stod Akilles Face för en mersmakande prestation. Nu har han dessutom blivit valack vilket ses som en fördel i sammanhanget. Trots bricka åtta bakom bilen ikväll är han den jag lyfter fram bakom min spik.

Min Vinnare: 3 Kentucky River
Spets efter 500m: 3 Kentucky River
Skrällen: 8 Akilles Face
Ranking: A 3 B 8,1,4,10,6,5,7 C 2,9,11,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto