DD Tips Jägersro 30/10

Publicerad på 29 Okt 2021 - 23:41

DrTrav

DrTrav

29 Okt 2021 - 23:41

DD Tips Jägersro Lördag 30/10

DD1: 11 Digital Dominance
DD2: 2,6,7

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
Här hittar vi kvällens spik på DD 11 Digital Dominance. Detta är en riktigt tuff femåring som var trea i Harper Hanovers lopp tidigare i år. Digital Dominance har vid flera tillfällen visat att lopp över 3000m passar honom perfekt. För två starter sedan stod man för en plusbetonad insats när man krigade hela vägen trots tuff resa i ett silverförsök. Den senaste starten ska man inte lägga för mycket vikt vid, då satt han sist in i slutkurvan och hade för långt fram till täten i ett lopp där tempot var för lågt. Tränaren Jörgen Westholm har bra form på stallet och man meddelar att detta är en bra segerchans. Idag kommer det krävas en hel del jobb på egen hand men lever bara Digital Dominance upp till sitt kunnande så ska detta vara en toppchans. Jag spikar.

Motbud
12 Kalashnikov lever på sin styrka och har under året tagit tre segrar över distansen. Formen är bra och han kommer med två segrar på de tre senaste starterna. Det är även anmält barfota runt om vilket är spännande. För den som garderar är detta ett givet streck på kupongen till 6%.

14 Andre Ward kommer med tvåa bra prestationer i ryggen till dagens start. Han har en vass avslutnig att tillgå och skulle det klaffa med positionerna under loppet kommer han fälla många den sista biten.

Nämner även 10 Hurricane Silas som även han gillar lång distans och såg fin ut som fastlåst i den senaste starten. Ulf Ohlsson sitter upp ikväll och senast han gjorde det slutade det med seger för ekipaget. Hurricane Silas behöver få ett passande lopp för att bjuda till, men skulle Ulf kunna servera honom det idag är han tidig på kupongen om favoriten kommer bort.

Min Vinnare: 11 Digital Dominance
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Kalashnikov
Ranking: A 11 B 12,14,10,1,9,8,3 C 4,15,6,7,13,5,2

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
7 Upstate Face imponerade senast bakom Very Kronos i Svensk Mästerskap. Det var en insats som Upstate Face stod för efter nästan två månaders vila och han visade direkt att formen sitter där. Idag är utgångsläget inte det bästa men hittar bara kusk och tränare Adrian Kolgjini ner i ett vettigt läge från start idag kommer han vara med och göra upp om segern på nytt.

2 Extreme vann European Championship i den senaste starten efter att han spurtade ner Aetos Kronos över upploppet och besegrade elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet. Efter det har man varit hemma och vunnit ytterligare ett lopp i Århus inför dagens start. Vi vet om att Extreme är otroligt kvick en bit och idag står man med spännande förutsättningar och siktet är inställt på ledningen. Men frågan är hur kusken Thomas Uhrberg kommer lägg upp taktiken bakom Extreme då både i danska derbyt över tre varv och i European Championship för två starter sedan vann man med ryggresa? Men oavsett taktik är formen på topp och Steen Juuls femåring ska räknas tidigt.

6 Zarenne Fas är en topphingst som under sommaren visade upp hela sitt kunnande. Han slutade bland annat tvåa i Åby Stora Pris. I den senaste starten stod han för en fin upphämtning efter galopp och näst senast stod han för en rejäl prestation och vann enkelt. Distansen idag är inga problem utan ska snarare ses som en fördel. Han tål att göra en hel del jobb själv längs vägen och ska ses som en given utmanare om segern idag.

Min Vinnare: 7 Upstate Face
Spets efter 500m: 2 Extreme
Skrällen: 6 Zarenne Fas
Ranking: A 7,2,6 B 4,10,9,1,3,12 C 11,8,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto