DD Tips Jägersro 8/2

Publicerad på 8 Feb 2022 - 11:56

DrTrav

DrTrav

8 Feb 2022 - 11:56

Dagens Dubbel Jägersro 8/2
DD-1 2 Holy Water
DD-2 1,2,8
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Holy Water kommer senast från Frankrike där vi har kunnat följa tränaren Tomas Malmqvists stora framgångar något i skymundan. Detta är en tränare som i mina ögon borde få mycket mer uppmärksamhet för sina prestationer på tävlingsbanan. Holy Water har ikväll fått ett bra utgångsläge och med tanke på hårdheten han införskaffat sig nere i Frankrike så kommer hans inställning och styrka räcka långt här. Förstahäst till låg procent och chans-spik på DD.
1 Västerboonthenews är startsnabb och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Från sitt innerspår kommer den numera 14-åriga valacken vara garanterad ett bra lopp. Visst behöver denna veteran det lite kört på läppen för att bjuda till men ikväll är också förutsättningarna bäddade för att loppet ska passa Västerboonthenews och till 9% är han intressant.
9 Tycoon Conway Hall har nu fått två lopp i kroppen och har en formkurva som kommer allt mer. Ikväll kommer man trots bakspår sitta bra på det från början och skulle man få spara på speeden in i det sista fäller man många över upploppet.
Jag väljer att helt plocka bort favoriten 4 Ubiquarian Face. Visst är segerchansen hög om han löper upp till sin fulla förmåga, och när han tävlar på topp tillhör han lördagsloppen på ren kapacitet. Men detta är en ojämn individ och i en JACKPOT-omgång där man behöver jobba bort någon favorit väljer jag att helt plocka bort Ubiquarian Face för att istället jobba högre utdelning.
Min Vinnare: 2 Holy Water
Spets efter 500m: 3 A Good Point
Skrällen:
Ranking: A 2,1 B 9,3,4,10,8,7 C 5,6
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Wolf of Wallstreet gjorde det bra som två i den senaste starten och är förtjänt av en seger nu. Conrad Lugauer tränar och har ett stall som är kraftigt på uppgång för dagen vilket kan vara bra att bära med sig framöver. Om inte innerspåret ställer till det ikväll tycker jag segerchansen ska vara god och Wolf of Wall street är min förstahäst.
8 Izzi’s Newport kommer från en omöjlig uppgift i den senaste starten när han från bricka tolv fick ett mycket tufft lopp. Man ska inte dra för stora växlar av den prestationen utan formen ska fortsatt vara god och nu är man också nedstruken ett hack i banan vilket är ett klart plus för Izzi’s Newport. Givet streck vid gardering.
Framhåller också 2 Awesome Kronos som kommer från en färsk seger från ledningen i bagaget. Ikväll från ett bra utgångsläge är förmodligen siktet inställt på en repris. Lyckas Stefan Persson som sitter i vagnen komma till ledningen från start är mycket vunnet och i så fall Awesome Kronos hästen att slå för övriga.
Min Vinnare: 1 Wolf of Wallstreet
Spets efter 500m: 1 Wolf of Wallstreet / 2 Awesome Kronos
Skrällen:
Ranking: A 1,8,2 B 6,4,5,9 C 10,3
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto