DD Tips Jägersro & Solvalla 10/11

Publicerad på 10 Nov 2021 - 11:22

DrTrav

DrTrav

10 Nov 2021 - 11:22

Dagens Dubbel Jägersro och Solvalla 10/11
DD-1 12 Ornello
DD-2 3.5.6.8
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
12 Ornello blir min tredje spik i omgången. Jag tycker att ett par hästar sticker ut på förhand och han imponerade stort på mig senast när han var tapper från ledningen och vann relativt säkert. Nu har han fått ett springspår på mellan-volten och borde vara ifatt hästarna på den främre volten tidigt och jag tror inte att någon är beredd att ta emot Conrad Lugauer när han tidigt är framme och ställer frågan om ledningen. I tätpositionen trivs han som allra bäst där han har vunnit hela sju gånger på nio försök.
Motbud
8 Quantum Roc är bra för klassen och gör alltid ett gott dagsverke även om han kanske inte alltid har den där rätta inställningen den sista biten. Senast fick han dock vara först över mållinjen efter en passande resa och slog bland annat Billi Time som vann på V75 nyligen. Nu är risken överhängande att han kommer få söka sig framåt utvändigt om Ornello och även om det är en rejäl häst måste han vara väldigt bra för att slå honom utvändigt.
11 Capture är svårbedömd. Han har mest tävlat på Bornholm i Danmark på senare tid med blandade resultat och han är inte alls att lita på. Han var bra senast han besökte Jägersro och kan mycket i grunden och från sitt springspår borde han hamna vettigt till om han sköter sig.
13 Staro On The Rocks är segervan och var fulltankad i debuten för Jerry Riordan för fem starter sedan när han vann på ett övertygande sätt. Han har dock inte bjudit till på samma sätt därefter och hela stall Riordan underpresterar för dagen. På kunnande hävdar hans sig väl men från det här utgångsläget känns det som en övermäktig uppgift.
Min Vinnare: 12 Ornello
Spets efter 500m: 12 Ornello
Skrällen: 13 Staro On The Rocks
Rankingen A: 12. B:8.11.13.10 C:7.9.6.5.14.4.1.15.3.2
Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
3 The Eagle går ner lite i klass till den här starten jämfört med senast när han var fyra på V75 och gjorde det bra. Någon ledning tror jag inte han kan ta hand om och även om han kommer vara med i den främre träffen så kan det bli en tuff resa och även om jag tycker det är rätt favorit är det ingen jag vill hålla i handen.
Jag är väldigt imponerad över utvecklingskurvan på 5 M.T On Target som jag tycker går från klarhet till klarhet. Uppgifterna blir såklart svårare och svårare men det är ingen dålig häst det här och han var heroisk och visade på en härlig inställning vid segern senast trots att han fick en oerhört tuff inledning på loppet.
6 Rare Magic fick se sig slagen av Kentucky River med en dryg längd senast efter att ha fått press i ledningen under slutrundan men insatsen var ändå klart bra. Jag tror det är bra chans att hitta till ledningen nu också och att det är kort distans nu tror jag bara är ett plus och han kan mycket väl leda hela vägen.
8 Anna Montana är spelad till 1% i skrivande stund och det är på tok för lite. Det är klart att det är tuffare emot nu och man ligger ganska lågt från stallet men form ska inte underskattas och det är bara kolla på insatsen senast för att fatta att hon är i toppform för dagen.
Min Vinnare: 3 The Eagle
Spets efter 500m: 6 Rare Magic
Skrällen: 8 Anna Montana
Rankingen A:3.5.6 B:8.9.2. C:4.1.11.12.10
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto