DD Tips Jägersro & Solvalla 11/5

Publicerad på 11 Maj 2022 - 09:54

DrTrav

DrTrav

11 Maj 2022 - 09:54

Dagens Dubbel Jägersro & Solvalla 11/5

DD-1 5 Izzi’s Newport
DD-2 3.10.11

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
5 Izzi’s Newport glänste vid segern senast när han fick tävla barfota för första gången och vann enkelt från ledningen efter att ha gått 1.09.2 sista 800m. Nu har han varit struken därefter men det är bra träningsrapporter och når han ledningen blir han svårslagen om han är lika fin som senast. Spik på DD. 

6 Under Armour har vunnit sex av sina sju senaste lopp och det är en häst som är oöm för positioner och trivs över alla distanser. Han kommer inte kunna vara med i någon körning från start men Joakim Lövgren räds inte att köra fram i dödens med den här hästen och oavsett upplägg ska han räknas tidigt.

2 Adorni Grif fungerade inte alls senast i debuten på svensk mark. Det är annars en segervan häst som har hög kapacitet och fungerar han bättre nu är det en given utmanare från ett bra utgångsläge.

1 Stensson kan få en passande resa på innerspåret och 10 C.You Again har imponerat stort för Flemming Jensen på slutet.

4 Encore Cloc har inte vunnit på ett tag nu men han är klart bättre än raden och om det blir ett högt tempo på loppet tycker jag inte att han är avsågad.

Min Vinnare: 5 Izzi’s Newport
Spets efter 500m: 5 Izzi’s Newport
Skrällen: 4 Encore Cloc
Rankingen A:6.5 B:2.1.10.4 C:3.9.8.7

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Västerbo Pokerface gör en spännande start efter att ha varit från tävlandet i nästan ett och ett halvt år. Det blev bara en start under fjolåret men året innan dess imponerande han stort och vann bland annat en klass 1-final på 1.11.4 över aktuell distans. Han har genomfört ett kval på ett bra sätt och Timo Nurmos brukar inte ha slarvat med träningen när hästarna återkommer efter lång frånvaro. Det är tufft att begära seger direkt men jag tror vi får se en bra prestation och det ska bli spännande att följa honom framöver.

3 Hollywood Story känns spännande från ledningen om han nu ska tävla barfota runt om samt med bike för första gången. Han har fortfarande inte vunnit lopp på svensk mark men ändringarna kanske kan få honom att höja sig ytterligare ett par snäpp. Med det sagt har Stefan Melander ändrat balans närmare start förr och skulle han fortsätta tävla med skor är han inte lika spännande.

11 Tale Of Jacks är härdad i tuffa sällskap och han har bra form för dagen. Senast satt han fast med mycket krafter sparade och löser det sig bättre den här gången så har han en rejäl speed till slut.

4 Indy Lane fick förvisso ett tufft lopp utvändigt om ledaren senast men han var inte som bäst för dagen och kan bättre än så. Nu blir det bike och det är alltid spännande.

1 Counterfeighter har det strulat för på slutet men formen tror jag inte det är något fel på och för en häst som har haft mycket otur med spårlottning tidigare så har han ett mycket passande läge nu.

9 Balotelli Crown har sökt efter formen en tid men nu låter det uppåt hemma i träningen och därför drar man dessutom alla växlar och ska tävla barfota runt om samt med bike.

Min Vinnare: 10 Västerbo Pokerface
Spets efter 500m:3 Hollywood Story / 1 Counterfeighter
Skrällen:9 Balotelli Crown
Rankingen A:10.3.11.4 B:1.9 C:7.5.2.6.8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto