DD Tips Jägersro & Solvalla 2/2

Publicerad på 2 Feb 2022 - 00:13

DrTrav

DrTrav

2 Feb 2022 - 00:13

Dagens Dubbel Jägersro & Solvalla 2/2

DD-1 1.2.3.5.10
DD-2 12 Heloise Am

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
5 Lovely Lasse inledde karriären lovande och det här är en häst som kan väldigt mycket i grunden. Han har dock haft väldigt svårt att få ut all sin potential i lopp och han har inte vunnit ett lopp på närmare 2 år. Det har strulat väldigt mycket för den här kapabla hästen och när det väl lossnar tror jag det finns en del pengar att hämta framöver.

2 Wingait Henke har vunnit 6/13 starter i livet och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket ska det såklart vara en bra uppgift. Jag har ändå inte riktigt tagit till mig honom fullt ut och det finns startsnabba ekipage såväl invändigt som utvändigt och det kan bli en tuff öppning på loppet.

3 Spinal Tap A.T är riktigt snabb från start och jag tror att det är fullt möjligt att ta en längd på de invändiga ekipagen från start och kommer han till ledningen ökar chansen till seger markant. Han söker kanske lite efter den absoluta toppformen för dagen men han satt fast med krafter kvar senast i ett tufft sällskap.

1 Velten Red Red Red har startade i Sverige en gång under fjolåret och var bra som tvåa bakom Mystic Mom då. Man låter optimistiska inför den här starten och kommer att prova allt som går från start för att leda det här loppet hela vägen.

10 Evolution On Track känns också intressant om det skulle bli bra tempo där framme. Han har startsnabba ekipage framför sig som han kan rygga från start och han borde kunna komma igenom vettigt trots sitt bakspår.

Min Vinnare: 5 Lovely Lasse
Spets efter 500m: 1 Velten Red Red Red / 2 Wingait Henke / 3 Spinal Tap A.P
Skrällen: 10 Evolution On Track
Rankingen A:5.2.1 B:3.10.4.11 C:9.6.7.12.8

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
12 Heloise Am har jag talat gott om i tipsen tidigare och jag tycker att hon har en bra uppgift nu också trots att hon startar med ett bakspår över kort distans. Hon håller toppform för dagen och var rejäl vid segern senast när hon gav sig iväg i tredjespår och svepte hela fältet. Hon är otroligt snabb och visade även att hon tål lite jobb senast och jag är inne på att hon kliver runt sina konkurrenter igen. Spik på DD. 

Framhåller även 4 Pastorns Lady som har ett mer fördelaktigt läge än Heloise Am. Hon kommer från en bra prestation på V75 där hon gick bra som tvåa bakom en överlägsen Chantal Jet. Hon kan öppna snabbt från start och med offensiva Micke J Andersson i sulkyn lär taktiken vara given.

Min Vinnare: 12 Heloise Am
Spets efter 500m: 4 Pastorns Lady
Skrällen:
Rankingen A:12.4 B:1.9.2.5.6.3.8 C:11.7.10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto