DD Tips Jägersro & Solvalla 23/2

Publicerad på 23 Feb 2022 - 10:18

DrTrav

DrTrav

23 Feb 2022 - 10:18

Dagens Dubbel Jägersro / Solvalla 23/2
DD-1 1.4.6.9.11
DD-2 10 Antonio Trot
5 rader x 50 kr = 250kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2640m Volt
4 Digital Indy gick ett bra slutvarv på V75 senast och har passande förutsättningar nu. Man vill gärna till ledningen och känslan är att man kommer dit utan några större bekymmer efter en bit. Från spets är det hästen att besegra men det är många tuffa hästar emot och vi får se hur pass modig han är till slut.
11 Amorcer Levallo har ett springspår på tillägg och kommer komma iväg hyggligt från start och är troligen den som kommer behöva göra grovjobbet utvändigt om ledaren. Häst mot häst mot Digital Indy tror jag att han är aningen hårdare, även om det är tufft att gå utvändigt över tre varv.
6 Isco Boko är spelad till 3% i skrivande stund men jag blir mycket förvånad om han inte bli något utav en snackhäst under onsdagskvällen med tanke på den prestationen han svarade för senast trots dubbla galopper. Han är gynnad av den långa distansen och håller han sig bara i trav är han en mycket tidig utmanare.
9 Borups Racing tycker jag också blir bortglömd efter två raka galopper och han var jättefin på V75 som trea via open stretch 11/12.
1 Caviar D.K är kanske missgynnad av distansen men han har vunnit över var tredje start i karriären och skulle han kunna hitta ryggen på Digital Indy finns en vass speed till slut.
Min Vinnare: 4 Digital Indy
Spets efter 500m: 4 Digital Indy
Skrällen: 6 Isco Boko
Rankingen A:4.11.6 B:9.1.3.12.8.7.5 C:10.2
Dagens Dubbel 2 - 2140m Volt.
10 Antonio Trot blir min andra spik i omgången och även om han inte har startat på ett tag tycker jag att uppgiften ser passande ut med ett springspår på tillägg och få hästar att runda. Som jag läser loppet tar 1 Reven Dejavu hand om hand om ledningen och med tanke på att Marc Elias har en häst i 7 Ferrari Sisu som kanske framförallt lever på sin styrka och går bäst över längre distansen borde han söka sig framåt tidigt för att sätta upp tempot utvändigt om ledaren. Jag tror att Antonio Trot kommer att få en perfekt resa där bakom i draget och när dom svänger in på bortre långsidan är jag inne på att han bara kliver runt sina konkurrenter.
Motbud
7 Ferrari Sisu var väldigt fin i sin årsdebut och det bet otroligt bra när han gav sig iväg ute i spåren med knappa varvet till mål och bara rundade sina konkurrenter och vann med åtta längder. Nu är motståndet tuffare och och att det är medeldistans istället för tre varv nu känns som ett klart minus.
1 Reven Dejavu har läget till sin fördel och från ledningen har han tagit sina allra flesta segrar och har imponerande statistik i den position. Nu är det några tuffa emot i den bakre volten men om han får sitta ifred där framme en stund är det inte alls omöjligt att han kan trilla undan från ledningen.
Min Vinnare: 10 Antonio Trot
Spets efter 500m: 1 Reven Dejavu
Skrällen:
Rankingen A:10 B:7.1.6.4.8 C:9.2.5.3
Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto