DD Tips Jägersro & Solvalla 30/3

Publicerad på 30 Mar 2022 - 12:08

DrTrav

DrTrav

30 Mar 2022 - 12:08

Dagens Dubbel Jägersro och Solvalla 30/3
DD-1 2.10
DD-1 13 Karisma Boko
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto

10 Larry Wood får jag ändå mest feeling för trots att han startar med ett bakspår. Det finns ett par hästar där framme som är snabba från start och det skulle kunna bli bra tempo på loppet. Att vinna från bakspår över kort distans på Jägersro är såklart ingen lätt uppgift men jag tycker att han var så pass fin senast och det är en häst som kommer att tjäna fina pengar i år om han håller sig frisk.
2 Lisa Lisieux tappade stilen på V75 senast men hon har svarat för några riktigt bra prestationer i vinter. Hon är snabb iväg bakom bilen och jag håller henne som spetsfavorit i loppet men hon har vunnit från utvändigt ledaren också och ska räknas oavsett.
6 Michelot är ruskigt snabb bakom bilen och kan mycket väl komma att nå ledningen om man väljer att ladda från start. Man ligger lite lågt på förhand i årsdebuten men stallet har höga förväntningar på honom i framtiden.
9 C. You Again har gjort det jättebra i Danmark men kan inte utnyttja sin startsnabbhet från det här utgångsläget. Han är lite svår att sätta in i loppet men känslan är att han duger bra i den här omgivningen, även om jag tror att han tävlar som bäst i den främre träffen.
1 Ready Häggenäs hade troligen vunnit utan en snöplig galopp senast och formen är på topp. Han kommer att få ett passande lopp på innerspåret och kommer han bara loss över upploppet finns det en vass speed till slut.
Min Vinnare: 10 Larry Wood
Spets efter 500m: 2 Lisa Liseux / 6 Michelot
Skrällen: 1 Ready Häggenäs
Rankingen A:10.2 B:.6.9.1.4.5.12 C:3.7.11.8
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Jag avslutar Dagens Dubbel med en spik på 13 Karisma Boko som gör en intressant årsdebut. Det är en spännande individ som inledde karriären lovande med fem raka segrar men i fjolårets två sista starter underpresterade hon.
Jag var först inne på att gardera henne med det i åtanke men ju mer jag kollar på loppet landar jag i att hon löser den här uppgiften. Hon har fått ta igen sig ett par månader och när Timo Nurmos hästar årsdebuterar brukar det vara väl förberett.
Motbud
Jag har respekt för när Jörgen Westholm “maxar sina hästar och nu är det anmält barfota runt om samt bike på 4 Hula Hula Sisu. Senast mötte hon för tuffa hästar på V75 och satt fast med sparade krafter invändigt men nu är det läge att prova framåt för ledningen och når man den positionen är det en stark utmanare till favoriten om ändringarna faller väl ut.
Bakom dessa två är det vidöppet och en potentiell skräll i loppet skulle kunna vara 9 Sweet And Wild som ska tävla med amerikansk sulky för första gången. Jag gillar även 7 Just More Fun som var trea på V75 i december och hon har en vass speed till slut om hon får gå ett lopp på rulle.
Min Vinnare: 13 Karisma Boko
Spets efter 500m: 4 Hula Hula Sisu / 7 Just More Fun
Skrällen: 9 Sweet And Wild
Rankingen A:13 B:4.9.7.12.10.11.2 C:15.3.1.6.5.8
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto