DD Tips Jägersro & Solvalla 8/12

Publicerad på 8 Dec 2021 - 11:29

DrTrav

DrTrav

8 Dec 2021 - 11:29

DD Tips Jägersro & Solvalla 8/12
DD-1 2,5,6,7
DD-2 3 Crown Wise As
4 rader x 50kr = 200kr KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Protector Tile kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann man överlägset efter att intagit dödens med 900m kvar till mål och sen bara varit bäst. Ikväll är utgångsläget bra och Protector Tile håller bra form. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå. Förstahäst.
5 Power Lane tog hand om ledningen senast men fick sen ett tufft lopp med hård press hela vägen och det blev tillslut trötta ben och prestationen är inte mycket att säga om. Power Lane trivs som bäst när han får vara med i den främre träffen och fem av sex segrar i karriären är tagna från just ledningen. Normalt sett tar man sig inte förbi stallkamraten från start men skulle man lyckas stiger segerchanserna och Power Lane är ett givet streck på min kupong.
Nämner även 7 Under Armour som kommer med toppform och tre raka segrar på kontot. I den senaste starten var man ute och mötte Power Lane och plockade då enkelt ner honom över upploppet. Ikväll är det dock ovisst vart man hamnar från start och vingelrisken är överhängande. Men skulle det lösa sig från start är som sagt formen på topp. Ett annat frågetecken är också att det ikväll är skor på hovarna men ändå kan man inte nonchalera honom helt.
Min Vinnare: 2 Protector Tile
Spets efter 500: 2 Protector Tile
Skrällen:
Rankingen: A: 2,5 B 7,6,12,3,89 C 1,8,10
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD-spelet med att spika 3 Crown Wise As. Han hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten men fick då nöja sig med andraplatsen trots en bra prestation. Han spetsade senast från bricka åtta och höll sen farten hela vägen in i mål. Nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en del och dessutom har man ikväll ett perfekt utgångsläge. 3 Crown Wise As är den troliga ledaren av loppet initialt och väl i den positionen är man hästen att slå. Spik för mig.
Motbud
Kioskvältaren är 8 Lake's Dream som imponerade stort vid segern för två starter sedan. Då stannade klockan på 11,2 sista 700m ute i spåren. Gör man om den prestation ikväll kommer det räcka långt. Det är anmält amerikansk sulky och Ulf Ohlsson får förtroendet i vagnen.
Nämner också 2 Voice Of Reason som har visat bra kunnande på slutet och är idag kuskförstärkt av Erik Adielsson vilket är spännande. Utgångsläget är bra att väljer man att gardera loppet är Voice Of Reason tidig bakom min spik.
Min Vinnare: 3 Crown Wise As
Spets efter 500: 3 Crown Wise As
Skrällen: 8 Lake's Dream
Rankingen: A: 3 B 8,2,1,5,4,11,9 C 12,6,10,7
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto