DD Tips Jägersro Söndag 6/9

Publicerad på 5 Sep 2020 - 18:30

DrTrav

DrTrav

5 Sep 2020 - 18:30

På söndagen avgörs Dagens Dubbel-spelet på Jägersro. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Jägersro Söndag 6/9
DD-1: 1 Hail Mary
DD-2: 2,4,5,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
1 Hail Mary har inlett karriären med 13 segrar på karriärens 16 starter. Han vann enkelt från ledningen näst senast. Gången efter det travade han större delen av loppet i dödens på Guzz Mearas och han tog ner denne till seger med liten marginal. Här är det spets som gäller och lyckas Robert Bergh hålla upp ledningen så tror jag han blir svårfångad.

8 Don Fanucci Zet hade ett risigt utgångsläge i uttagningsloppet senast men han avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Västerbo Lexington som vann det loppet. Mindre bra spår men kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet.

5 Power vann enkelt från spets i försöket senast. Det blir nog svårare att komma till täten nu men han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb så kan Per Lennartsson få till en bra styrning så kan han utmana om segern.

3 Aetos Kronos svarade för en positiv insats näst senast då han fick vandra utvändigt om Brother Bill och han var bara knappt slagen som tvåa i mål. Han svarade för en stark slutrunda senast när han avgjorde till seger kort före mål. Sitter han i ett bra läge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

4 Global Adventure såg okörd ut när han vann sitt uttagningslopp från ledningen. Bra startspår här så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han plocka en god placering.

7 Ultion Face gjorde en bra insats som tvåa bakom Aetos Kronos i uttagningsloppet. Det vankas intressanta ändringar nu med barfota runt om samt norskt huvudlag och rycktussar alla för första gången. Faller det väl ut så kan han ställa till med en överraskning.

2 Västerbo Lexington fick bestämma i spets senast och han höll undan före Don Fanucci Zet till seger då. Han har ett fint läge nu så med rätt resa här så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 1 B 8,5,3,9,4,7,2 C 6,10,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 Night Brodde satt en bit bak innan han gick till anfall senast och då avslutade han väldigt starkt och då vann han enkelt. Han har bra startrygg nu så han borde kunna komma igenom rätt så hyggligt och sitter han i en trevlig position inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

2 Pastor Power kommer till det här loppet med två raka segrar. Han vann från spets senast så här tror jag att Peter Untersteiner har ställt in siktet på ledningen igen. Kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt här.

5 Bucks To Burn travade i ledningen senast men han fick ge sig mot Mindyourvalue W.F. så det blev en andraplats. Får han ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

4 Mellby Glader galopperade bort sig i ett montélopp senast. Han tog sin senaste seger i oktober ifjol och det är ju ett tag sedan men har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Flash Håleryd gjorde det bra vid vinsten näst senast men gången efter det så var han klen. Med rätt resa här så kan han dyka upp långt framme.

1 Västerbo Exact är snabb iväg vid laddning fast det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen. Han kan få ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

10 Only One Winner hängde med bra som tvåa bakom Ural senast. Det var första starten på två månader så han kan ha gått framåt en del med det loppet innanför västen. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

Ranking DD-2: A 9 B 2,5,4,3,1,10 C 11,8,7,6,12

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto