DD Tips Kalmar & Gävle 29/10

Publicerad på 29 Okt 2021 - 16:43

DrTrav

DrTrav

29 Okt 2021 - 16:43

DD-tips Kalmar & Gävle Fredag 29/10
DD-1 2,11
DD-2 1,6,7,8
8 rader x 30kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Showtimejackflower var inte som bäst i den senaste starten men ikväll står sexåringen med fina förutsättningar. Han är van att möta tuffare motstånd än vad han gör ikväll och han öppnade kvickt bakom bilen. Showtimejackflower är den troliga ledare av loppet. Väl i den positionen ska Oskar Kylin Blom ses med goda segerchanser. Showtimejackflower har fyra segrar på sex försök från ledningen.
Skrällen är 11 Tale Of Jacks som avslutade 1.11 sista 700m i från kön senast, och prestationen lyste form. Har Tale Of Jacks tagit det loppet på rätt sätt kan vi förvänta oss en minst lika bra prestation ikväll och då kommer han bli tuff att stå emot över upploppet. 8% och spelvärdet är högt.
Nämner även 6 Champion Chip som gör debut i ny regi och comeback efter fyra månaders uppehåll. Kunnande finns men det troliga är att han behöver lopp i kroppen nu.
Min Vinnare: 2 Showtimejackflower
Spets efter 500m: 2 Showtimejackflower
Skrällen: 11 Tale Of Jacks
Ranking: A 2 B 11,6,7,3,10,5 C 8,4,9,1
Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
8 Denco's Galliano är en treåring som går en spännande framtid tillmötes. Han har visat en tydligt uppåtgående utvecklingskurva och ä obesegrad felfri efter fem starter för Johan Untersteiner. Det har blivit tre segrar och två galopper vilket gör att Denco's Galliano är svår att lita på trots allt. Men fart finns för att vinna och spelaprocenten hålls nere nu på grund av att man startar från bricka åtta över kort distans. Men löser det sig bara någorlunda ska segerchansen vara bra.
6 Constantin har tänt till igen sedan han kom till träning hos Gitte Hansens. Han har sett fin ut hemma i Danmark och har visat sig kunna öppna snabbt bakom bilen. Formen är bra och hittar man bara ner i ett vettigt slagläge från start kommer man kunna fälla många över upploppet.
Nämner även 1 Braddock som är en duglig treåring hos Fredrik Persson. Ikväll ställs han emot något lämpligare motstånd och ska således ses som en av de som kan vinna loppet. Han gjorde det klart bra som tvåa över lång distans senast och för två starter sedan satt man fast med krafter sparade i rygg på ledaren. Från bricka ett ikväll är man garanterad en bra resa och ska därför inte nonchaleras här.
7 Mirella Zaz är också snabb kvick från start och har spetsat långt ut bakom vingen tidigare. Hon tog första segern för två starter sedan och kort distans ses som en fördel. Skulle hon spetsa ikväll leder hon länge.
Min Vinnare: 8 Denco's Galliano
Spets efter 500m: 7 Mirella Zaz / 3 Hellvis Victor
Skrällen: 7 Mirella Zaz
Ranking: A 8,6,1 B 7,5,3,2,12,4 C 11,10,9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto